Ultraflex M58 Steering Cable - 21'/ 6‚41 m

Механични системи за управление | Код на продукта: 75215821 | ID: 267817

жътва
- 13%

252 лв

293 лв

Запазва 41 лв при покупка
9d7h43m
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка над 389 лв
изпращаме УТРЕ

Ще доставим 25.09.2019

Ultraflex M58 Steering Cable - 21'/ 6‚41 m

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Кабел M58 към контролния шкаф T67 с мин. Радиус на огъване 200 мм с капачки от неръждаема стомана. Универсалните еднокабелни системи за кормилно управление са подходящи за повечето лодки с единични станции, оборудвани с единични извънбордови и стерндвижни двигатели до V-6. Изборът на подходящо механично кормилно управление е важен фактор за безопасността и функционалността на вашата лодка. Комбинацията от мощност на двигателя, тип корпус и скорост на лодката оказват влияние върху правилния избор на кормилната система. Натоварването на кормилната уредба се увеличава при скоростта на лодката и мощността на двигателя; въртящият момент, генериран от въртенето на витлото при извънбордови приложения с висока мощност, може да затрудни управлението. Големите лодки с корпуси за изместване и вътрешни или кърмови двигатели могат да генерират високи натоварвания на руля: в тези случаи механичните системи за кормилно управление ще бъдат недостатъчни и препоръчваме използването на хидравлично управление. Винаги препоръчваме консултиране на квалифициран персонал, когато избирате, инсталирате и поддържате кормилна система за вашата лодка.

Параметри и спецификации

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Ultraflex M58 Steering Cable - 21'/ 6‚41 m ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Ultraflex M58 Steering Cable - 21'/ 6‚41 m
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете