Условия на Оторизираният сервиз & 3-годишна гаранция:


Какво представлява оторизираната услуга и 3-годишната гаранция?

Това е сигурността, която имате, че можете да разчитате на нашето специално внимание и професионализъм във всеки проблем, с който се сблъсквате с продукт, закупен в MUZIKER. Това означава, че MUZIKER никога няма да изиска от вас да потърсите трета страна, за да намерите техническа поддръжка или да поиска от вас да се свържете с друг сервизен център, за да разрешите проблемите си.

Точно обратното: фактът, че MUZIKER има свой собствен оторизиран сервизен център, сертифициран от най-големите марки на пазара на музикални инструменти, ни позволява да се справим с всички технически проблеми, с които могат да се сблъскат вашите продукти. Нашите професионални специалисти ще се погрижат за всеки проблем, като използват най-модерните инструменти за да от ремонтират и да ви изпратят продукта обратно, само след като са сигурни, че е проблема е напълно отстранен.


3-годишна гаранция във всички продукти

За всеки продукт, който купувате в MUZIKER, ще имате минимум 3-годишна гаранция. В някои случаи на цифрови пиана и други по-сложни музикални инструменти тази гаранция може да достигне до 5 или 7 години.

Това ви осигурява абсолютна безопасност, когато става въпрос за качеството на продуктите, които предлагаме.

През този период, когато се окаже, че продуктът е с някакъв проблем, ние ще ви окажем изцяло помощ чрез: ремонт на продукта, подмяна на повредения продукт за нов, или в някои случаи, когато нищо друго не е възможно може да ви  бъде възстановена изцяло сумата за закупения продукт.

* Поради своите спецификации, някои продукти като аксесоари, чинели, барабани, слушалки in-ear , и др., могат да имат по-кратък гаранционен срок. Кликнете тук, ако искате повече информация за това кои са тези продукти и какъв е гаранционният срок на всеки от тях.

© 2004-2019 Muziker | Warrancy and service
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете