Рекламации

За постигане на максимална удовлетвореност на клиента, ние продаваме само продукти с високо качество, които са получили положителни отзиви и ние вярваме, че тяхното качество и надеждност е отразено и в цената им. Освен това, всички музикални инструменти се подлагат на щателна крайна проверка от обучени специалисти, преди да бъдат изпратени от нашия център за дистрибуция. При наличие на неизправност, моля продължете със следните стъпки, за да се гарантирарате, регистрирайте вашата жалба възможно най-бързо за да я обработим и удовлетворим в най-кратък срок.

Преди да подадате жалба опитайте нашата безплатна услуга за дистанционна помощ

Нашият оторизиран сервиз ще бъде в състояние да ви помогне с много проблеми, които могат да изглеждат като дефект на продуктта, но в действителност са резултат от това че клиентта не е напълно запознат с всички характеристики:

  • Индикаторът свети, но инструментът не работи...
  • Инструментът работи, но произвежда странен шум ...
  • Има силно бръмчене или необичаен шум ...
  • или продуктът не е съвместим с друго устройство (например микрофонът не работи, когато е свързан към компютър, миксер и т.н.)

Препоръчваме ви да се свържете с нас преди да върнете стоката. Нашите експерти ще бъдат щастливи да ви помогнат. Те са в състояние да анализират възможната причината за проблема по телефона или чрез e-mail и по този начин да спестите време и разходи.

ТелефоТелефон за гаранционно обслужване н за гаранционно обслужване

Безплатно на 0800 300 15
Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00-17:00)

E-Mail на сервиза за гаранционно обслужване:

bulgaria@muziker.com

Повреди по време на транспорт

Моля, при приемането на пратката внимателно да огледате дали няма нанесени щети при транспорта. Ако установите, че пратката има евентуални щети, то изискайте от куриера да ви състави протокол че пратката е повредена и го изпратете на следния адрес:

bulgaria@muziker.com

Ако установите че пратката е повредена след отварянето и, моля свържете се с нас в рамките на 2 работни дни. В рамките на два работни дни трябва да ни уведомите след този срок рекламацията няма да бъде приета!

Продуктът е в неизправност първия път, когато го използвате

При наличие на неизправност на продукта при използването му за първи път или през първите три дни на доставката без излишно забавяне трябва да уведомите за случващото се на следния адрес:

bulgaria@muziker.com

В изпратеният e-mail, моля да включите номера на фактурата и или на поръчката ако е възможно снимка документираща щетата. Ако поръчаният от вас продукт е в наличност, ще ви го изпратим незабавно за дазаменим повредения продукт. Вие ще върнете дефектеният продукт и ще получите от нас напълно нов.Muziker ще покрие транспортните разходи за доставката. Рекламацията е възможна само при установяване на повреди по време на транспорт или в рамките на 24 часа след доставката.

Стандартна процедура за рекламации в срока на гаранцията

1 | Подайте сигнал за иск

Изтеглете и попълнете Формуляра за рекламация:

От гледна точка на нашата услуга Куриер, ние гарантираме да Ви осигурим транспорт на дефектения продукт в двете посоки (от и за вас), ремонт или замяна за наша сметка.След установяването на някакъв дефект на продуктите, моля, пишете ни на нашия емейл адрес на отдел Обслужване на клиенти:

bulgaria@muziker.com

2 | Изпратете пакета на нашия адре

Моля опаковайте Вашият дефектен продукт,приложете и попълнен формуляр иск за щета и осигурете необходимото за да не се повреди по време на транспортирането обратно до нас. Наш дълг е да осигурим куриерската услуга и да ви информираме за очакваното време на пристигане на куриера. Куриерът е длъжен да Ви даде разписка удостоверяваща че е получил от вас стоката. . Тази услуга е безплатна в рамките на страната, в случай на доставка на грешен продукт, а също и в случай на доставка на нови или ремонтирани продукти.

Ако искате да се върнете стоки по-тежки от 50 кг в рамките на срока за връщане, трябва да си организирате транспорта и да поемете всички разходи за връщането на стоката.
Ако искате от нас да организираме връщането на стоките, ние ще ви таксуваме на реалната цена на връщане транспорт до нас.
Връщането на стоки по-тежки от 50 кг в гаранция, няма да бъдат таксувани само в случаите, когато има призната рекламация за тях.

Кога и как ще бъде обработена вашата рекламация

Ние решаваме относно жалбата незабавно, в сложни случаи в рамките на 3 работни дни. Този период не включва времето необходимо за извършване на експертна оценка на дефекта. Ние ще ви изпратим писмено потвърждение за това, кога е била приета вашата рекламация, какво е нейното текущо състояние и по какъв начин искате да бъде изпълнена. Рекламацията ще бъде обработена незабавно, но най-късно в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване физически на стоката в наш сервиз, освен ако не е договорено друго в писмен вид. При възражения от ваша страна центровете за рекламация в нашите магазини са на ваше разположение в рамките на работния ден. След потвърждаване на рекламацията стоките се превозват до оторизиран сервизен център,в който ще се проведе диагностика, ремонт или подмяна (в зависимост от характера на дефекта на стоките)

Оторизираният сервиз за ремонт или заменяне ще върне стоките до вашияадрес, или до адреса, който е посочен в подаденото от вас искане.Състоянието на вашата рекламация може да проверите по всяко време чрез нашия отдел за рекламации.

© 2004-2019 Muziker | Warranty Claim
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете