Как да създадете списък с желания за Коледа

wishlist-landing-bg.jpg

Направете своя коледен списък

При всеки продукт в нашата оферта можете да видите бутона "Искам от дядо Коледа". С единствен клик добавете продукта в коледният списък, който ще бъде разделен по категории (например, Китари, Голф комплекти, Надуваеми лодки, ...). Всеки от тях може да има максимум 5 продукта. Повечето категории ще се показват на по-ниска цена, което е по-вероятно да се намери под него.

Преди да изпратите своя списък с желания, не забравяйте да го проверите и запазите. Ако някои категории не са отворени, няма да бъдат споделени и няма да се виждат.

Изпратете списъка на Дядо Коледа

Ако имате желания списък, можете да добавите бележка или видеоклип към него. Дядо Коледа със сигурност ще бъде много щастлив, че ще види тези послания. Споделете пълният списък с коледни желания със Санта Клаус чрез е-мейл или сайтовете за социални медии. Ако искате да споделите списъка си с желания по различен начин, можете просто да създадете връзка точно под коледния списък.

Какво се случва след споделянето на списъка ви с коледни желания

След като кликнете върху връзката, Дядо Коледа веднага ще види вашия списък и всички ваши желания в него. Благодарение на това той ще знае точно какво ще Ви достави най-голямата радост. При изборът на продукт той ще бъде пренасочен към уебсайта ни, от който той може удобно да купи подаръка и да го премахне от списъка.

Какво се случва след покупката

След като подаръкът е купен, ще получите имейл, в който се казва, че нещо в списъка Ви е променено. Но за да не разваляме изненадите, няма да Ви покажем точно какво е избрал Дядо Коледа. Категорията, в която е направена покупката, ще бъде заключена, за да се избегне получаването на няколко еднакви подаръци под коледната елха. Другите категории ще останат видими, за да могат всички ваши желания да се сбъднат.

Сега имате цялата необходима информация за това как работи списъкът с желания. Насладете се на създаването му!

Създайте списък с желания
© 2004-2019 Muziker | wishlist-edit
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете