Xiaomi Mi Electric Scooter Pro Black

Електрически скутери | Код на продукта: 988230-XIAOMI | ID: 310882

Акция
- 15%

1 030 лв

1 220 лв

При покупка ще спестите 190 лв
15d23h34min
Изчерпано количество
Безплатна доставка
635 точки

Предлага се при поискване

Проверете наличността

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro Black

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Скутерът Mi Electric е електрически скутер за възрастни от Xiaomi. Това е преносим, сгъваем скутер с мотор в предното колело и батерия под палубата, които заедно осигуряват 45 км обхват. Интуитивен, лесен за използване дизайн, съчетан със сигурна двойна спирачна система, го правят подходящ за всички възрастни.

Отляво надясно през кормилото можете да видите спирачния лост (който задейства както механичната дискова спирачка отзад, така и спирачката на двигателя / генератора на предното колело), камбанката (която се удвоява като преграда при сгъване), стеблото с бутона за захранване и индикацията на светодиода и накрая с ускорителя.

Бутонът за захранване има няколко употреби. Едно натискане ще задейства скутера нагоре, докато 2-секундното натискане и задържане ще го изключи отново. След като скутерът се включи, едно натискане ще включи и изключи светлините и „двойно натискане“ ще превключи между режимите на задвижване. Когато се включи, скутерът ще покаже нивото си на мощност, използвайки четири светодиода, всеки от които представлява 25% от капацитета на батерията. Най-ниският светодиод също се удвоява като индикатор за режим на задвижване, бял или зелен, когато е в режим ECO power saving / beginner.

Предното колело на скутера е двигател / генератор и след като се движи, може да се използва за захранване на скутера. Когато прилагате спирачките, това устройство също така спомага за забавянето на скутера и дори има антиблокираща спирачна функция.

Подложката между колелата е покрита с здрава текстурирана гумена обвивка, която осигурява отлично сцепление. С дължина 57 см, той предлага достатъчно пространство, за да може удобно да стои дори и за тези с големи крака. Под палубата се намира голямата тава с батерия за зареждане.

В задната част на скутера има калник с вградена опашка. Както споменахме, задната и предната светлина се активират заедно чрез бутона за захранване. Задната светлина също се удвоява като стоп-светлина, когато спирането на задната светлина мига. Спирачката на задните колела е мощна механична дискова система, подобна на тази на велосипедите. Неговата голяма добавка, която позволява безопасно използване на скутера, когато батерията е изтощена или системата е изключена.

Скутерът се нуждае от натиск, за да тръгне. за да започнете да яздите, захранвайте скутера нагоре, хванете дръжките на ръкохватката, поставете доминиращия си крак на палубата и „избутайте“ с другия си крак. След като се придвижите, използвайте десния си палец, за да натиснете педала на газта и включете двигателя. За да спрете, просто успокойте скутера, където ще спре до края, или използвайте спирачките с лявата си ръка, като помните да поставите крака си обратно на земята, когато спрете.

Пакетът от 18650 литиеви батерии с висок капацитет се управлява от батериен контролер със защити от късо съединение / пренапрежение / защита от претоварване / презареждане / претоварване и е опакован за устойчивост на температура.

Истинската магия на електроенергийната система е регенеративната функция, която зарежда батерията при забавяне. Приложението (и ефективната жестокост) на тази система може да бъде настроено в приложението, което позволява на скутера да се прибере по-нататък и да задържи импулса или агресивно да прибере реколтата и да намали скоростта на скутер веднага след като се включите.

Гумите са неподходящи за използване на мокри повърхности, а въртящият момент на предния двигател може дори да доведе до колело.

Електрическият скутер е IP54, което означава, че е сравнително добре защитен от прах и е защитен от леки водни пръски.

Package contents: 1 x Xiaomi electric scooter, 1 x power adapter, 1 x plug, 1 x extending nozzle, 1 x T-shaped wrench, 5 x screw, 1 x user manual

 • Maximum speed: ECO: 15 km/h, D: 20 km/h, S: 25 km/h
 • Cruising range: 45 km
 • Maximum grade: 20%
 • Brake: electronic brake + physical brake
 • Motor power: 300 W
 • Maximum power: 600 W
 • Tires: 8,5 inches front and rear pneumatic tires
 • Motor type: brushless Hall low speed DC motor
 • Maximum load: 100 kg
 • Applicable height: 120 - 200cm
 • Applicable age: 16 - 50 years old
 • Protection level: IP54
 • Charging time: 8 - 9 hours
 • Dimensions: 108 x 43 x 114 cm
 • Weight: 14,2 kg
 • Colour: Black

Параметри и спецификации

Мощност

Разстояние за пътуване

Максимална скорост

Полезен товар

100 kg

Tегло

14,2 kg

Цвят

Цвят според производителя

Black

Oсветление

LED Head Light, LED Tail Light

Bluetooth

да

Време за зареждане (часове)

8

IP клас на защита

IP54

Капацитет на акумулатор

12,8 Ah

Tип на батерията

Li-ion battery

Диаметър на колелата

8,5''

Размери

108 x 46 x 108 cm

Мощност (Watt)

300

Живот на батерията

6 месеца

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Xiaomi Mi Electric Scooter Pro Black ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | Xiaomi Mi Electric Scooter Pro Black
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете