Yamaha FG-TA Brown Sunburst

Dreadnought китари с електроника | Код на продукта: 917288 | ID: 917288

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 1 370 лв

930 лв

1 370 лв

Запазва 440 лв при покупка
10h13m
Предлага се като мостра във физическите ни магазини
Безплатна доставка

Предлага се при поискване

Проверете наличността

Yamaha FG-TA Brown Sunburst

Малко употребявани стоки, без дефекти са с съкратена гаранция от 21 месеца

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Играенето на китарата в богата, жива стая е едно от най-вдъхновяващите и ангажиращи преживявания, които можете да си представите. Yamaha TransAcoustic китара въплъщава същия невероятен звук без никакво външно усилване или ефекти. Yamaha TransAcoustic китара пресъздава невероятно преживяване, без да се нуждае от външно усилване или ефекти, само самата китара. С вградена реверберация и хор на върха на пръстите ви, това е най-вдъхновяващата, привлекателна акустична китара, която някога ще свирите. Задвижващ механизъм, монтиран на вътрешната повърхност на китара, вибрира в отговор на вибрациите на струните. Вибрациите на задвижващия механизъм се пренасят към тялото на китарата и към въздуха в и около китарата, генерирайки автентични реверберации и звуци от вътрешността на тялото. Три прости копчета ви позволяват да регулирате количеството си ефекти и нивото на звука на линията. Поддържайки контролите малки, той намалява площта на отворите в материала на каросерията, намалявайки загубата на акустичен звук. Тялото е твърд смърчов връх с махагон на гърба и странични китари, базирани на серията FG. По-силен и по-силен звук в нисък до средния диапазон, благодарение на най-модерната технология за акустични анализи, разработена от R & D дивизията на Yamaha, както и с новоизработената шарка. Кутията за акумулатори е вградена в жака за край. Това изисква по-малко дупки в тялото и намалява загубата на акустичен звук. Той може да бъде свързан с PA или усилвател за използване като акустична електрическа китара. Характеристики: Традиционен западен корпус, Твърд смърч, Махагон на гърба и страни, Удивително звучене на реверберация / хор, вградено в китарата, без нужда от външни усилватели или ефекти, Актуализирано оформено закрепване за по-силен, богат звуков звук. Завършване: Кафяв слънчев лъч

Параметри и спецификации

Cutaway

не

Предпочитана ръка

Дясна ръка

Брой струни

6

Цвят на производителя

Brown Sunburst

Верхня дека

Wood

Нижня дека и oбичайки

Wood

Шия

Wood

Гриф

Rosewood

Брой прагчета

20

Pадиус грифа

15,75"

Мост/тремоло

Rosewood

Мензура (mm)

650

Нулево прагче (mm)

43

Страна на произход

Китай

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Yamaha FG-TA Brown Sunburst (B-Stock) #917288
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете