Yamaha P-125B Set

Стейдж пиана | Код на продукта: P-125B-SET | ID: 277501

1 356 лв

В наличност за онлайн магазина 3 парчета
Безплатна доставка
693 точки
изпращаме УТРЕ

Ще доставим 23.12.2019

Yamaha P-125B Set

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - Комплект с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще имате нужда от аксесоари и поправка. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Не е нужно да се занимавате с това по-късно, плюс имате увереност, че аксесоарите, включени в комплекта SET, напълно отговарят на инструмента.

Параметри и спецификации

Предлагана конфигурация

extra Stand and Pedals

Цвят

Черeн

Цвят на производителя

Black

Покритие (финиш)

матово

Брой клавиши

88

Тип ключове

Hammer, Plastic

Технология на клавиатурата

Graded Hammer Standard (GHS)

Keyboard Finish

Smooth

Брой вградени звуци

24

Полифония

192

Съпровод

не

Мощност

14 W

Входове

Footswitch

Изходи

2x Headphone Jack 6,3mm TRS, 2x Jack 6,3mm TRS

Включен захранващ aдаптер

да

USB MIDI

да

USB to Device

не

USB to Host

да

Съдържание на пакета

Adapter, Music Stand, Pedal

Tегло

12 kg

Power (Watt)

14

Страна на произход

Китай

Продукти като сет

1 x

Yamaha P-125B

Yamaha P-125B

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Yamaha P-125 е компактно цифрово пиано, което съчетава невероятно изпълнение с пиано и удобен минималистичен дизайн. Лесно преносим и изключително достъпен, този инструмент ви позволява да изпитате радостта от свиренето на пиано според вашите условия. Въз основа на големия успех на своя предшественик, P-125 идва с още повече функции, за да ви помогне да растат с вашата музика. Произвежда динамичен, висококачествен звук и естествен допир на пиано, очакван от пианото на Yamaha, като същевременно поддържа тънък и тънък отпечатък. Скромният дизайн на P-125 е създаден с оглед на достъпността на потребителите. С цел да бъде възможно най-удобен и достъпен, всеки елемент на P-125 е проектиран да помогне на играча да се съсредоточи върху играта си. Минималното отразяване на светлината на непрекъснатата повърхност и подреденият дизайн на високоговорителите работят, за да постигнат колективно красив и елегантен завършек. Уникалният Pure CF Sound Engine на Yamaha е резултат от над един век акустично майсторство на пиано, съчетано с най-съвременни технологии и експертиза. Yamaha е лидер в производството на цифрова пиано технология и можете да го чуете в звука на цифровите пиана, които използват двигателя Pure CF. P-125 включва звука на известния концерт на Yamaha CFIIIS 9 'grand piano и е вярно възпроизведен, което позволява невероятна динамика и изразителност, правейки Pure CF оборудвани с цифрови пиана, достойни за името на Yamaha. Клавишната клавиатура с клавишни клавиши (GHS) с 88 клавиша осигурява по-тежко докосване в долната част и по-леко докосване в горната част и е подобно на акустичното пиано. Подобрената двупосочна система за високоговорители произвежда експанзивен пиано звук както в посока нагоре, така и надолу. Това позволява на играча да се наслаждава на богато звуково поле, сякаш се намирате пред акустично пиано. Новата функция "EQ" на масата позволява на играча да поддържа оптимална акустика, така че дори да играете на твърда, равна повърхност, можете да получите възможно най-добрия звук. Завършете: Черно.

1 x

Yamaha LP-1B

Yamaha LP-1B

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Опционалният педал за LP-1 добавя 3 педали за пиано към цифровото пиано P-125, когато е монтиран на допълнителната цифрова пиано стойка L-125. Този първокласен аксесоар, осигуряващ половината амортисьор на Yamaha за допълнителен акустичен реализъм на пиано. Подобрените метални педали и стилен дизайн добавят функционалност и красота към вашия инструмент. Завършете: Черно.

1 x

Yamaha L-125B

Yamaha L-125B

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Поставка за Yamaha P-125. Проектиран да бъде перфектният съпровод на P-125, Yamaha L-125 превръща този популярен преносим и лек цифров пиано в идеален домашен уред. Завършете: Черно.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Yamaha P-125B Set ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2019 Muziker | Yamaha P-125B Set
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете