Yamaha YDP-S34 White Set

Дигитални пиана | Код на продукта: YDP-S34WH-SET | ID: 277504

1 648 лв

Предлага се като мостра във физическите ни магазини
Безплатна доставка
843 точки

Предлага се при поискване

Проверете наличността

Yamaha YDP-S34 White Set

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - Комплект с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще имате нужда от аксесоари и поправка. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Не е нужно да се занимавате с това по-късно, плюс имате увереност, че аксесоарите, включени в комплекта SET, напълно отговарят на инструмента.

Параметри и спецификации

Предлагана конфигурация

extra Bench, Headphones

Цвят

Бял

Покритие (финиш)

матово

Цвят на производителя

White

Брой клавиши

88

Piano Type

Piano

Тип ключове

Hammer, Plastic

Технология на клавиатурата

Graded Hammer Standard (GHS)

Keyboard Finish

Smooth

USB MIDI

не

Динамична клавиатура

да

Брой вградени звуци

1 – 10

Arranger

не

Съпровод

не

Полифония

192

Learning system

не

Мощност

16 W

USB to Device

не

USB to Host

да

Съдържание на пакета

Adapter, Sheet music, Manual

Bluetooth

не

Power (Watt)

16

Страна на произход

Индонезия

Продукти като сет

1 x

Yamaha YDP-S34 White

Yamaha YDP-S34 White

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Цифровото пиано от серията Arius, което се отличава със съвременен, стилен външен вид, но предлага традиционно акустично пиано изживяване с участието на 88 клавиша Standard Grades Hammer и звука на флагманския концерт на Yamaha. Функцията "Ключови проби" възпроизвежда леката промяна в звука в момента, в който отстранявате пръстите си от клавишите, докато технологията String Resonance възпроизвежда звуковия ефект на няколко резониращи струни, които се появяват, когато чукът на пиано удари един от тях. Клавишната клавиатура с клавиатура с градиран чук (GHS) с 88 клавиша осигурява по-тежко докосване в долната част и по-леко докосване в горния край и е подобно на акустичното пиано. Две преработени 12 см високоговорители могат да донесат много мощен звук от ниски до високи ноти, който също е по-близо до истинско акустично пиано. Пианото може да пресъздаде характерната акустика на звука на пиано по-реалистично, като използва технологията Stereophonic Optimizer за слушалки или технологията Acoustic Optimizer за високоговорители. Технологията Intelligent Acoustic Control (IAC) допълнително регулира звука автоматично, което позволява на играчите да се радват на балансиран звук на всяко ниво на звука. Пианото е оборудвано с три педала (Damper, Sostenuto, Soft), музикална почивка и сгъваема клавиатура. Той се доставя с музикалната книга "50 Classical Music Masterpieces" и AC адаптер. Размери: 1353 x 792 x 296 мм. Тегло: 35.9 кг. Проектиране на бял цвят.

1 x

Superlux HD-681 RD

Superlux HD-681 RD

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Полу-отворени професионални слушалки. Неодимов магнит, Чувствителност: 98 dB (SPL / mW), Честотен обхват: 10 до 30 000 Hz, Номинален импеданс: 32 Ohms

1 x

Bespeco SG101 White

Bespeco SG101 White

Луксозно тапицирана табуретка за пиано от букова дървесина с разглобяеми крака. С помощта на въртящия се механизъм височината на седалката може да се променя от 46-59 см. Седалката е подвижна. Размери на седалката 32 х 58 см. Тегло 7.2 кг . Максимум : 100 кг.Цвят на дървените части – бял, тапицерия - бяла.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Yamaha YDP-S34 White Set ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2019 Muziker | Yamaha YDP-S34 White Set
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете