Yamaha YSV104 BR

Електрически цигулки | Код на продукта: 917422 | ID: 917422

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 1 680 лв

1 562 лв

1 680 лв

Запазва 118 лв при покупка
18h33m
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка
изпращаме ДНЕС

Ще доставим 28.08.2019

Yamaha YSV104 BR

Използвани или ремонтирани стоки в пълна изправност и всички допълнителни аксесоари. Гаранцията им се намалява на 12 месеца

Продуктът е разопакован. Тя има фини признаци на износване. Пакетът съдържа и резервни слушалки Sire Marcus Miller M7.

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Дори и без резонансно тяло, системата SRT POWERED възпроизвежда реномето на тялото, звука и атмосферата на акустична цигулка. YSV104 е отличен избор за всички играчи, които искат да практикуват тихо с акустичен цигулков тон. YSV104 Silent Violin се връща към оригиналната концепция за Silent Violin като елегантен практически инструмент, който осигурява идеална комбинация от функции и възможност за възпроизвеждане за цигулари. Въпреки, че YSV104 е инструмент за твърдо тяло, който не резонира като акустична цигулка, системата SRT POWERED вярно възпроизвежда богатото присъствие и тоналния сорт, които са привлекателни характеристики на акустичния цигулков звук. Обемът на левия и десния канал, честотната характеристика и закъснението са внимателно оптимизирани, така че изпълнителят може да свири, докато слуша реалистичен акустичен тон и резонанс чрез слушалките. Разположението на моста, задната част, врата и други части е същата като акустична цигулка, а способността да се използват стандартни опорни раменни опори за мостове, улеснява гладкия, без стрес преход от акустична цигулка към SILENT Цилиндър и гръб. Правилният ъгъл на лъка и поставянето на пръста дават на начинаещите солидна основа, от която да расте. Завършете: Браун

Параметри и спецификации

Страна на произход

Япония

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Yamaha YSV104 BR (B-Stock) #917422
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете