Abus Granit Detecto X Plus 8077 Yellow 12KS Black Loop

Заключващи системи | Код на продукта: 8077-YELLOW-12KS-BLACK-LOOP | ID: 259073

420 лв

В наличност за онлайн магазина 3 парчета
Безплатна доставка
52 точки
Изпратена на 19.08.2019

Ще доставим 26.08.2019

Abus Granit Detecto X Plus 8077 Yellow 12KS Black Loop

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Комбинация от заключваща верига 8077 жълта 12KS120 черна верига. Характеристики: Верижна верига 12 мм с тъкан, за да се предотврати повреждането на боята на мотоциклета. Веригата, 13,5 мм болт, заключващото тяло, както и опорните елементи на заключващия механизъм са изработени от специална закалена стомана. Алармена функция на системата за откриване на ABUS 3D, която означава, че всяко движение се открива. Аларма за най-малко 100 dB за 15 секунди (автоматично се активира отново). Заключването може да се транспортира в заключено състояние, без да се активира системата за засичане благодарение на системата за автоматично разпознаване на спирачни дискове. Многоцветният светодиод и различни акустични сигнали информират за състоянието на батерията и за активиране. Цилиндър ABUS X Plus за най-висока защита срещу манипулации, например бране. Два бутона са снабдени с ключалка, един светодиоден фенер. ABUS кодирана карта за допълнителен или заместващ ключ. Включени са две стандартни батерии AAA за алармената функция. Много удобна употреба, защото само един край на веригата трябва да бъде заключен. Технически данни: Ниво на защита: 18/20. Болт за заключване на спирачния диск: 13,5 мм. Дължина на вътрешната хлабина на бравата на спирачния диск: 45 мм, дължина на веригата: 120 см, дебелина на веригата: 12 мм. Тегло: 3800 g. Завършете: Жълто

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Abus Granit Detecto X Plus 8077 Yellow 12KS Black Loop ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Abus Granit Detecto X Plus 8077 Yellow 12KS Black Loop
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете