Изберете държава за доставка на пратката

За нас

Muziker е модерен международен магазин с огромна гама от продукти за свободно време пълно с хобита. Искаме да превърнем следобедните хобита в истинска страст, а мечтите в нереални преживявания.

Вярваме, че всяко любимо занимание може да доведе до редовно хоби и че всеки талант може веднъж да стане в звезда.

Ние сме опитни експерти, когато става въпрос за продажба на музикални инструменти, плочи, спортно или туристическо оборудване, риболовни принадлежности или консумативи за домашни любимци. Можем да посъветваме как да избереш правилния подарък или полезен инструмент, желан предмет или практично облекло за велосипедист, мотоциклетист, скиор, художник, музикант, голфър, риболовец, собственик на домашни любимци или дори яхтсман. Ние сме добре запознати с най-новите технологични джаджи, които определено ще те накарат да загубиш представа за времето.

Визия

Нашата цел е хората да прекарват свободното си време активно и да се радват на здравословен и удовлетворен живот.

Мисия

Ние сме тук, за да донесем на хората истинска радост от живота. Искаме всеки човек да има възможност да прекарва свободното си време с хобита, които го удовлетворяват. Опитваме се да бъдем вдъхновение за тези, които искат да бъдат активни и търсят истински преживявания.

Нашите качества

Всяка компания, всяка общност, всяка империя се основава на качеството, което е още от основаването ѝ. Тези качества могат да се променят и адаптират с времето, но винаги ще важно да се връщаш към тях и да ги следваш при всяко решение. Това са качествата, върху които е построен Muziker.

Повече от 30 държави, повече от 15 езика

От Словакия бързо се разраснахме в цяла Европа. Днес нашият електронен магазин обслужва клиенти от 31 държави, но скоро ще преминем границите на стария континент и ще обслужваме клиенти от повече от 100 държави. Искаме клиентът да усети силата на качественото обслужване още при първия контакт. Знаем, че контактът с реален човек не може да бъде заменен от никакъв робот или автоматизиран отговор. Хората в нашия екип са носители на езика или професионалисти, които могат да помогнат и да посъветват всеки клиент на разбираем език.

Онлайн магазин и 12 магазина

Освен онлайн магазин, поддържаме и мрежа от физически магазини. 12 физически магазина с различни специализации - от продажба на музикални инструменти през голф, ски или велосипедно оборудване до аксесоари за водни спортове, гмуркане или риболов – в седем града в Чехия и Словакия.

8 100

марки

190 000

продукта

610 000

пакети годишно

2 200 000

клиенти

Животът в Muziker

За всички малки и големи постижения може да благодарим на нашите хора. Без тяхната енергия, усилия, креативност и идеи нямаше да станем това, което сме – невероятен международен онлайн магазин и голяма търговска мрежа с продукти за свободното време. Само благодарение на тях можем да растем, да се усъвършенстваме, да бъдем по-бързи и да изпълняваме смели визии.

Значи, какви са хората в Muziker?

От най-големия шеф до временен работник, ние сме една група, в която се слушаме и уважаваме различни мнения. У нас не се носят формалности и нишесте. Независимо от възрастта, всички сме си говорим на ти. При нас няма да срещнете термина "дрескод". В нашия дизайнерски "офис" може да срещнеш хора с удобни и ежедневни дрехи, паркирани велосипеди или скутери, работни срещи провеждане на маса за столен тенис и почти ежедневно може да намериш поне едно куче. Не очаквай гробна тишина или строги правила. Знаем да оценим хумора и да покажем ентусиазъм. Без тях нашият офиси, логистичният център и магазините биха били просто празен фон без енергия и „човечност“. Обичаме да сме заедно, така че понякога се срещаме и след работа ...на екскурзий сред природата, рафтинг, фитнес или на бира.