Shad Top Case SH29 Black

Задни куфари / Чанти | Код на продукта: D0B29100 | ID: 301749

Намалени комплекти
съдържащи този продукт

Shad Top Case SH29 Black
Shad Backrest SH29, SH33, SH34 Black

Shad Top Case SH29 Black

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Една от най-малките кутии в гамата, с тегло само 3 кг, като все още е в състояние да побере аксесоари и 1 каска за цялото лице вътре. SH29 е предназначен за мотопеди или по-малки мотоциклети и осигурява повече място от обикновените малки кутии. Шкафът SH29 е произведен с голямо внимание към естетическите детайли с извита горна повърхност с вграден рефлектор и широка гама от цветови варианти. Всеки SH29 включва водоустойчива система, която гарантира, че съдържанието остава сухо, независимо от времето. Всяка SH29 е проектирана да бъде една от най-леките кутии от своята категория с оптимална дебелина на корпуса, същата устойчивост на удари и драскотини и по този начин е по-лека от друга кутия със същия обем.

Features: 29 Litre Capacity. 1 Full Face Helmet and Accessories. 3kg Maximum Load. Mounting Plate Included (Bike Specific Fitting Kit Required). Fully Waterproof. Impact Resistant. Fully Lockable With the SHAD Press Lock System. Simply Removed From Motorcycle With Box Specific Key. Lightweight and Aerodynamic. Elastic Compression Straps Included. Colour Change System. Dimensions: 40 x 30 x 38 cm

Параметри и спецификации

Обем

29 L

Цвят на производителя

Black

Широчина

38 cm

Дължина

40 cm

Bисочина

30 cm

Купете Shad Top Case SH29 Black като сет.

SET с аксесоари. Ще се нуждаете от аксесоари и консумативи рано или късно. Купете ги сега и спестете малко пари и време. Няма да се налага да се занимавате с това по-късно. Освен това можете да сте сигурни, че аксесоарите в комплекта ще се подходящи за инструмента ви.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Shad Top Case SH29 Black ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | Shad Top Case SH29 Black
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете