Beneo Trampoline 366 cm+protective net

Люлки, трамплин, пързалки | Код на продукта: BENEO_TRAMPOLINES_12FT | ID: 310624

Цена при поискване

Beneo Trampoline 366 cm+protective net

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Trampoline от Beneo са произведени, за да забавляват и вълнуват децата ви за малко забавление. Тези trampolines са предназначени да се поберат във вашата градина или двор, правейки забавно време, равно на времето за батут за деца.

Тъй като ние сме изключително загрижени за нашите малки клиенти, ние даваме приоритет на безопасността и качеството , поради което всичките ни батути Beneo са сертифицирани по EN-71 . Нашите батути се произвеждат след задълбочено проучване на проблемите, с които се сблъскват клиентите и ние сме обмислили всяка част от нея, за да направим продукт с най-високо качество. Trampolines Beneo се подлагат на тежки тестове, преди да бъдат доставени на вас. Ние ви гарантираме безопасност и усмивки за дълго време .

Защитна мрежа с UV устойчивост и водоотблъскване: Защитната мрежа в нашите батути е по-дебела, което осигурява перфектна защита без ожулвания . Предпазната мрежа се състои от малки дупки, което прави невъзможно децата да вмъкнат пръстите си в мрежата. Това елиминира шансовете за дори минимални наранявания в пръстите .

Гладка повърхностна подложка за тежък режим на работа: Отскачането на новите trampolines на Beneo сега е дори по-безопасно и по-високо с тежка подложка и подложка . Повърхностният мат е изработен от полипропиленов материал (PP Mesh), който е водоотблъскващ и устойчив на UV лъчи . Завършването на повърхността не е достатъчно абразивно и гладко и избягва надраскване или нагъване на кожата, когато тя влезе в контакт с повърхността.

По-висок и по-безопасен отскок: дългите пружини и силният мат е това, което прави нашия батут различен и по-подвижен. Тези пружини са изработени от галванизирана стомана, за да направят тези трамплини трайни за цял живот. Тъй като те са без корозия , скокът ще бъде по-гладък и по-висок. Тежкотоварният мат и антикорозионните пружини осигуряват безопасност и радост на децата ви.

Здрава конструкция от поцинкована стомана: Конструкцията на tramolines на Beneo е здрава , тъй като използваната за рамки стомана е напълно галванизирана и устойчива на корозия . Краката на батута са с прахообразно покритие, което го избягва да корозира и го издържа на всякакво време . Използваната твърда стомана осигурява издръжливост и стабилност на батута. Освен това рамката е около защитната мрежа, защитена от груб слой пяна за по-голяма безопасност .

Балансирано разпределение на тежестта: Краката на този батут са изключително уникални. Те са с форма на извити крака, които подобряват стабилността на батута и осигуряват равномерно разпределение на теглото . Това увеличава силата на скачане на всяка част от батута. Така че, без значение как вашите деца се мърдаят, батутът е достатъчно твърд, за да стои неподвижно.

Package included: 1 x trampoline, 1 x trampoline safety pad, enclosure net, installation kit (Spring Pull Tool (T-Hook), manual.

  • Trampoline diameter: 366 cm
  • Number of legs: 4
  • Number of springs: 72
  • Spring length: 135 mm
  • Maximum load: 150 kg
  • Colour: Black/Green

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Beneo Trampoline 366 cm+protective net ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | Beneo Trampoline 366 cm+protective net
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете