Изберете държава за доставка на пратката

Отстъпки

FiiO FT3

FT3 разполага с големи 60 мм динамични драйвери, необичайни в своя клас. В сравнение с по-малките драйвери, FT3 може да избута повече въздух и да преобразува енергията в звук по-ефективно – което води до по-естествен, но здрав звук с обширна...
Само по поръчка
Ще уточним времето за доставка след направена поръчка при доставчика.
Въз основа на поръчката ще се постараем да получим продукта колкото най-рано и ще се свържем с теб за да те информираме за датата на доставка. Ако не искаш да чакаш, разгледай алтернативните продукти (4).
Слушалки Hi-fi FiiO FT3

FiiO FT3

664 лв
680 лв

Код на продукта: FT3 | ID: 1103590

FiiO FT3

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

FT3 разполага с големи 60 мм динамични драйвери, необичайни в своя клас. В сравнение с по-малките драйвери, FT3 може да избута повече въздух и да преобразува енергията в звук по-ефективно – което води до по-естествен, но здрав звук с обширна звукова сцена. Благодарение на големия си размер, диафрагмата е в състояние да понесе по-висока изходна мощност, което води до по-малко изкривяване при големи динамични сигнали. Също така, по-големият драйвер е по-лесно в състояние да произвежда по-ниски честоти за по-дълбок бас.

След безброй тестове във FiiO беше избрано уплътнение с берилиево покритие + DLC диафрагма. Това води не само до по-леко уплътнение (и по този начин до по-лек драйвер), но и до по-твърдо уплътнение, което по-добре може да се справи с движението на големия динамичен драйвер за по-малко изкривяване. Диафрагмата на FT3 е направена от DLC (Diamond-Like Carbon) – който е много здрав и лек в сравнение с други материали за диафрагмата.

Параметри и спецификации

Пригодност

Tип

Тип говорител


Размер

Дължина на кабела

3 m


Характеристики

Активно шумопотискане

Mикрофон


Свойства

Честотен диапазон

Импеданс (Ohm)

350

Импеданс

350 Ohm


Материал

Конструкция на


Конектори

Тип A конектор


Акустика

Чувствителност (dB)

105

Чувствителност

105 dB


Опаковка

Захранване

Възможност за работа на батерии


Размери и тегло

Tегло (g)

391


Препоръчителни аксесоари