Изберете държава за доставка на пратката

Отстъпки

Wiim Streamer PRO

5
WiiM Pro поддържа до 192kHz, 24-битов аудио изход. Това е същото като запис на артист в студио. Интегрираният TI стерео DAC осигурява висококачествен аналогов аудио изход със 106-dB SNR, динамичен диапазон и -92dB THD+N производителност. Изградете...
Extra gifts
Вземи безплатен подарък, като закупиш този продукт
В наличност 7 бр.
Изпратено днес ,
2024-07-29
Hi-Fi мрежов плейър Wiim Streamer PRO

Wiim Streamer PRO

335 лв
367 лв
- 9 %

Код на продукта: WIIM_PRO_003 | ID: 1103576

Wiim Streamer PRO

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

WiiM Pro поддържа до 192kHz, 24-битов аудио изход. Това е същото като запис на артист в студио. Интегрираният TI стерео DAC осигурява висококачествен аналогов аудио изход със 106-dB SNR, динамичен диапазон и -92dB THD+N производителност. Изградете лесно своята звукова система за много стаи със съществуващите високоговорители AirPlay 2, Amazon Echo и Google Home устройства. Използвайки своите наследени аудио устройства, можете да създадете по-гъвкава многостайна звукова система с множество WiiM Pro, WiiM Minis или устройства, работещи с Linkplay. WiiM Pro поддържа мултирум от различни аудио входове, включително WiFi, BT, Aux и SPDIF вход, което го прави универсален с почти всяка опция за слушане на музика. Погрижете се за вашия вкус за слушане, като приложите множество опции за EQ, включително 26 предварително зададени EQ, настройка на басите/високите честоти, 10-лентов графичен EQ и параметричен EQ. Направете живота си по-лесен, като автоматизирате рутинните си процедури. За рутините си за сън и събуждане създайте рутина за събуждане или заспиване с любимата ви музика, станция или подкасти. Или използвайте вашата Alexa, за да създадете рутинни процедури.

Параметри и спецификации

Пригодност

Tип


Характеристики

Поддържани формати

Bluetooth

WiFi


Свойства

Цвят

Отношение сигнал-към-шум


Входове и изходи

Ethernet

Изход за слушалки

Входове

S/PDIF

да


Захранване

Захранване

5V


Размери и тегло

Широчина (cm)

14

Bисочина (cm)

4,2

Дълбочина (cm)

14

Нето тегло (kg)

0,33


Препоръчителни аксесоари

Купете Wiim Streamer PRO като сет.

SET с аксесоари. Ще се нуждаете от аксесоари и консумативи рано или късно. Купете ги сега и спестете малко пари и време. Няма да се налага да се занимавате с това по-късно. Освен това можете да сте сигурни, че аксесоарите в комплекта ще се подходящи за продукт ви.

Налични комплекти:

мнения

5 / 5

Въз основа на броя на отзивите: 1

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Всички отзиви са от потвърдени клиенти, които са закупили продукт от нас в миналото.

D

Dragomir K.

bg Флаг

България

12.02.2024