Alesis Strike Pro Kit Set

Комплект електронни барабани | Код на продукта: STRIKEKITXEU-SET | ID: 287111

Припомняме Ви

Alesis Strike Pro Kit Set

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - Комплект с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще имате нужда от аксесоари и поправка. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Не е нужно да се занимавате с това по-късно, плюс имате увереност, че аксесоарите, включени в комплекта SET, напълно отговарят на инструмента.

Параметри и спецификации

Включен захранващ aдаптер

Захранване

Страна на произход

Китай

Продукти като сет

1 x

Alesis Strike Kit

Alesis Strike Kit

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Комплектът "Alesis Strike" разбива всички ваши предварително замислени понятия за електронните барабани. Той съчетава усещането и познаването на акустичните барабани, съчетано с гъвкавостта и способността на най-добрите електронни барабани. Това са перфектните барабани, за да преминете отвъд ограниченията на конвенционален акустичен комплект, без да давате нищо. Висококачествените барабани на Strike за дървени обвивки се предлагат в стандартни размери на акустичните барабани (14 "примка, 8-10-12" и 14 "), така че вие "Веднага ще се чувствате като у дома си, когато стоите зад тях." Цимлатите за удар - 16-инчов 3-зонов каране, 14 "катастрофа с дросел и 12" hi hat - също са вълнуваща стъпка напред. Те се чувстват зрелищно реалистични: перфектно съчетание на чувство, контрол и скачане. Те предлагат по-голяма площ на звънеца за подобрена възпроизвеждане, както и хладен "извратен външен вид". Мощният барабанен модул на Strike разполага със звукова библиотека с 110 комплекта барабани, произведени от над 1600 многобройни инструмента. Модулът разполага с възможности за вграждане на проби, съхранение на SD карти и USB / MIDI свързаност, които можете да използвате заедно с любимия си софтуер за производство на музика, както и с мощния нов Strike Software Editor. Неговият 4,3-инчов цветен LED екран показва накратко всички настройки и избори.

1 x

Alesis Strike Expansion Kit

Alesis Strike Expansion Kit

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Комплектът за разширяване на комплекта "Strike Kit" идва с всичко необходимо, за да надстроите своя Alesis Strike Kit на настройка на електронния барабан. Високата дървена обвивка е снабдена с голяма подложка с двоен обръч, сменяема главина на окото и регулатори за регулиране на чувствителността за фина настройка, за да се чувствате комфортно в рамките на секунди от добавянето към вашия комплект. 2 x 14-инчовият Alesis Strike Crash's е свежа и вълнуваща стъпка напред, създавайки грандиозно сливане на истинско цимбално отскачане и усещане, когато го ударите. Големият район на звънеца предлага подобрена възпроизвеждаемост и ударилия поглед придава хладен, естетичен.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Alesis Strike Pro Kit Set ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | Alesis Strike Pro Kit Set
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете