Behringer XENYX QX2222 USB

Смесителни пултове 20 канала | Код на продукта: XENYXQX2222USB | ID: 211029

Behringer XENYX QX2222 USB

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Премиум, свръх нисък шум и смесител с 2 входа с 2 входа с 2 входовете с висока издържливост, който разполага с 8 най-съвременни, с фантомно захранване XENYX микрофон предусилватели, сравними със самостоятелни бутикови предусилватели. Също така предлага 8 компресора студио с превъзходна функционалност и контролен LED за професионален вокален и инструментален звук и ултра висококачествен процесор KLARK TEKNIK FX с LCD дисплей, двойни параметри, функционалност Tap съхранени настройки на параметрите на потребителя. Смесителят е "безжична готовност" за свързване с висококачествена цифрова безжична система BEHRINGER (не е включена в комплекта) и вграден стерео USB / аудио интерфейс за директно свързване към компютъра. BEHRINGER предлага безплатен софтуер за аудио запис, редактиране и подкастиране, плюс 150 приставки за инструменти / ефекти, които можете да изтеглите на behringer.com. Миксерът е оборудван с нео-класически "британски" 3-лентови EQ с полупараметрична средна честотна лента за топъл и музикален звук, канални вложки за всеки моно канал за гъвкаво свързване на извънбордовото оборудване и 3 aux изпраща за канал: 1 Предпазител за наблюдение, 1 pre / post fader за превключване / FX приложения, 1 post fader (за вътрешни валути или като външно изпращане). Другите функции включват светодиоди за клипове, изключване на звука, главни миксове и маршрутизатори на подгрупи, самостоятелни и PFL функции на всички канали. Също така предлага 2 подгрупи с отделни изходи за допълнителна гъвкавост на маршрутизиране; 3 многофункционални стерео Aux връща с гъвкаво маршрутизиране; балансирани изходи на основния микс с 6.3mm жак и позлатени XLR конектори, отделно контролно отделение, слушалки и стерео рек изходи; и контролни помещения / изходи от телефони с матрица на входовете с множество входове плюс рекордерни входове, които могат да се присвоят на изходите на главния микс или контролната зала / телефоните. Миксерът е снабден с дълги носещи 60 мм логаритмични конусовидни плъзгачи и запечатани ротационни контроли, както и превключващо захранване "Planet Earth" за максимална гъвкавост (100-240 V ~), аудио без шум, превъзхождащо преходна реакция плюс ниска консумация на енергия за пестене на енергия.

Параметри и спецификации

Канали

16

Вход за микрофон

8

Вградени ефекти

да

Rackmountable

не

Стерео входове

4

Интерфейс

USB

AUX OUT

3

Страна на произход

Китай

Общ резултат, базиран на 3 потребителски мнения:

4,79

Притежавате ли Behringer XENYX QX2222 USB ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Gábor P.

Качество на производство

Характеристики / Настройки

Съотношение цена / Качество

Цялостно впечатление

Дата
02.03.2017

Miroslav M.

Качество на производство

Характеристики / Настройки

Съотношение цена / Качество

Цялостно впечатление

Дата
24.12.2016

Balázs N.

Качество на производство

Характеристики / Настройки

Съотношение цена / Качество

Цялостно впечатление

Дата
23.09.2014

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Behringer XENYX QX2222 USB
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете