DiMarzio Area Pre-Wired Replacement Pickguard

Други видове адаптери за китари | Код на продукта: FG2108WA4 | ID: 267002

DiMarzio Area Pre-Wired Replacement Pickguard

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Pickguard Area Strat Replacement разполага с безкомпромисни съединители за лесно инсталиране на всяка китара със стандартен пикгард с 11 дупки. Конфигурацията на пикапа за Area Pickguard е район 58 райе / район 67 средна / зона 61 комбинация от мостове за страхотни рекордни звуци без шумове. Районът '58 предлага отлични отклонения и динамика на високите честоти с нисък магнит-дръпване и топъл, дървесен тон на късните 50-те едно-намотки. В средната позиция районът '67 изтласква звуци като еднократните бобини от края на 60-те години, ярки и много чисти, с намален магнит за по-добра издръжливост, яснота и усъвършенстване на позициите 2 и 4. Накрая, районът '61 в позицията на моста донесе на маса масажен, но топъл звук. Както и при другите два пикапа, районът '61 премахва шума и намалява магнитното издърпване. Комбинирани в Pickguard за смяна на площта, тези 3 пикапи създават уникален и неоспорим ретров тон. Цвят: бял.

Параметри и спецификации

Страна на произход

USA

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли DiMarzio Area Pre-Wired Replacement Pickguard ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | DiMarzio Area Pre-Wired Replacement Pickguard
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете