Изберете държава за доставка на пратката

Fender Malibu Vintage Black

Днешните модели на Fender California Vintage черпят директно от своя произход от средата на века с ретро визуална атмосфера, добавяйки производителност от 21-ви век и богат, изискан акустичен тон - истинска модерна алтернатива с класическото...
Extra gifts
Вземи безплатен подарък, като закупиш този продукт
В наличност 1 бр.
Изпратено днес ,
2024-07-23
1 369 лв
Други електро-акустични китари Fender Malibu Vintage Black

Fender Malibu Vintage Black

1 369 лв

Код на продукта: 097-1022-306 | ID: 1104744

Fender Malibu Vintage Black

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Днешните модели на Fender California Vintage черпят директно от своя произход от средата на века с ретро визуална атмосфера, добавяйки производителност от 21-ви век и богат, изискан акустичен тон - истинска модерна алтернатива с класическото наследство на Fender.
Проектиран с иновативен модел за укрепване Performance-X™, достъпното тяло с размер на концерт на Fender California Vintage Malibu е леко изработено с горна част от солиден смърч от Sitka и масивен гръб и страни от ovangkol, за да произведе без усилие сладък, фокусиран глас с изключителни нюанси и баланс. Ергономичен модерен "V" профил беше избран за врата okoume заедно с къса 25" дължина на скалата за топъл тонален отговор и накланяща се назад 6-в линия глава с кленова шапка за отличителен външен вид, роден от електрическия Fender ДНК на китара. Други забележителни детайли включват обвързан гриф ovangkol с инкрустации от перлоидни блокове за завръщащ се вид, машини за настройка в ретро стил за плавна, точна настройка и костна гайка и седло за превъзходен хармоничен характер. Проектиран за изпълнителя, бордовият Fishman ® Системата за предусилвател Sonitone Plus разполага с безпроблемно монтирани в звуков отвор контроли, които съчетават пиезо под седлото и вътрешен преобразувател на тялото, за да позволят вярно и надеждно възпроизвеждане на естествения звук на китарата, когато е включен в усилвател или записващо устройство.Включен е твърд калъф в ретро стил.

Параметри и спецификации

Пригодност

Tип


Характеристики

Брой струни

6

Тип тунер ключове

Kоректор

Тунер е вграден

Kлюч за регулиране грифa


Свойства

Предпочитана ръка

Cutaway

Цвят

Профил на нека

Брой прагчета

20

Сензори

Мост/тремоло

Eлектроника

Инкрустация грифа

Дебелина

Нулево прагче (материал)

Пикгард

Strap Button

Цвят според производителя

Black


Материал

Верхня дека

Нижня дека и oбичайки

Шия

Гриф финиш

Гриф

Хардуер

Покритие (финиш)

Конструкция на

Прът за гриф (Truss rod)


Опаковка

Съдържание на пакета


Аксесоари

Калъф/kуфар вкл.


Размери и тегло

Нулево прагче (mm)

43

Pадиус грифа

16"

Мензура (mm)

635


Препоръчителни аксесоари