Изберете държава за доставка на пратката

Friedman Little Sister

Little Sister е 20-ватова, захранвана от EL84, едноканална глава, базирана на своя 40-ватов предшественик. Предоставяйки отличителния британски тон, с който е известен Фридман, новата Little Sister разполага с едноканален дизайн, който ви дава...
Само по поръчка
Ще уточним времето за доставка след направена поръчка при доставчика.
Въз основа на поръчката ще се постараем да получим продукта колкото най-рано и ще се свържем с теб за да те информираме за датата на доставка. Ако не искаш да чакаш, разгледай алтернативните продукти (4).
3 409 лв
Лампов усилвател Friedman Little Sister

Friedman Little Sister

3 409 лв

Код на продукта: LITTLE SISTER HEAD | ID: 1103560

Friedman Little Sister

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Little Sister е 20-ватова, захранвана от EL84, едноканална глава, базирана на своя 40-ватов предшественик. Предоставяйки отличителния британски тон, с който е известен Фридман, новата Little Sister разполага с едноканален дизайн, който ви дава всичко от великолепно искрящо почистване до великолепна ретро хрупкавост. Изключително гъвкавата Little Sister може да произвежда много музикални стилове от блус до рок и кънтри, като просто регулира усилването и мастъра, S-Switch (структура на усилването) и B превключвател (Bright/Tight).
Първоначално проектиран като усилвател в стил класически рок, Little Sister ще ви впечатли с всички налични различни тонове. Ако искате класически рок звук от 60-те и 70-те години, Little Sister може да е вашият тип усилвател
Little Sister разполага с всички красиви завършвания и солидна конструкция, които бихте очаквали от усилвател Friedman. Ръчно изработените в САЩ шкафове използват конструкция от балтийска бреза на език и жлеб. Проектиран да поема педали и обича усилвания, OD, фазъри, фленджъри, тремоло и вау, докато ултра-прозрачната серия ефекти се справя с вашите базирани на времето педали за ефекти и рекови модули. Малката сестра от Friedman Amplification, истинска крещяща и тя се побира на задната ви седалка!

Параметри и спецификации

Пригодност

Характеристики

Канали

1

Ефект лууп

брой входове

1


Свойства

Eлектроника

Тръби - изходен усилвател

Импеданс

Мощност

Цвят


Входове и изходи

Изход за слушалки

Входен порт за крачен превключвател


Ефекти

Вградени ефекти

Pеверб


Опаковка

Съдържание на пакета


Захранване

Възможност за работа на батерии

не

Мощност (Watt)

20

Захранване


Размери и тегло

Bисочина (cm)

20,95

Широчина (cm)

45,72

Дълбочина (cm)

21,59

Tегло

10 kg


Държава

Страна на произход

САЩ


Препоръчителни аксесоари