Изберете държава за доставка на пратката

Отстъпки

Hercules DS562BB Стойка за духов инструмент

Стойката за алт флейта се настройва лесно и е безопасна и сигурна. Включва подвижна щипка и е проектирана да бъде компактна за съхранение. Специално формулиран щифт Alto Flute с покритие от гумена пяна предпазва инструмента и щифтът се отделя за...
Само по поръчка
Ще уточним времето за доставка след направена поръчка при доставчика.
Въз основа на поръчката ще се постараем да получим продукта колкото най-рано и ще се свържем с теб за да те информираме за датата на доставка. Ако не искаш да чакаш, разгледай алтернативните продукти (4).
44,50 лв
45,20 лв
Стойка за духов инструмент Hercules DS562BB Стойка за духов инструмент

Hercules DS562BB Стойка за духов инструмент

44,50 лв
45,20 лв

Код на продукта: 25002604 | ID: 1103155

Hercules DS562BB Стойка за духов инструмент

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Стойката за алт флейта се настройва лесно и е безопасна и сигурна. Включва подвижна щипка и е проектирана да бъде компактна за съхранение.

  • Специално формулиран щифт Alto Flute с покритие от гумена пяна предпазва инструмента и щифтът се отделя за съхранение.
  • Въртящите се крака със заключващи щифтове щракват стабилно на място, лесно се побират около друго оборудване и се сгъват компактно. Заключващият щифт заключва стойката на място; просто натиснете щифта, за да сгънете.
  • 2 допълнителни отвора за колчета за допълнителни колчета за инструменти; включва тромпет, корнет, сопран сакс, флугелхорн, кларинет, пиколо и флейта. Не са включени допълнителни колчета за инструменти.

Параметри и спецификации

Пригодност

Съвместим с


Размер

Максимална височина


Характеристики

Регулируема височина


Свойства

Цвят


Размери и тегло

Tегло

0,68 kg