Motu 828x

USB аудио интерфейси | Код на продукта: MOTU-828x | ID: 265728

Motu 828x

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Thunderbolt-USB2 аудио интерфейс с бордови ефекти и смесване, 192kHz. Thunderbolt изпълнява обещанието за наистина съвременен стандарт за свързване за персонални компютри. С масивна трафик, Thunderbolt ви позволява да свързвате дисплеи, твърди дискове и други периферни устройства към компютъра си заедно с 828x, до шест устройства общо (с 828x в края на веригата), а автобусът Thunderbolt няма дори разбива пот. Thunderbolt комбинира удобството за включване и пускане с масивна широчина на честотната лента и ниска латентност за истински професионален аудио интерфейс. Тъй като Thunderbolt става все по-широко възприет, Hi-speed USB 2.0 осигурява съвместимост с почти всички лаптопи и настолни компютри на Mac и Windows. Тъй като устройствата с USB 2.0 са съвместими с хостовете, оборудвани с USB 3.0, интерфейсът ви от 828x е инвестиция в студиото ви в бъдеще. Два комбинирани входа за микрофон / китара с предусилватели, 8 балансирани аналогови входове / изходи, XLR гласови аудио, 16 канала на ADAT оптика (8 канала на 96 kHz), плюс S / PDIF, дума-часовник и MIDI. Свържете всичките си ателиета, включително микрофони, китари, синтезатори, клавиатури, барабани и дори процесори за ефекти. Сега в своето пети поколение, моделът 828 се превърна в еталон за индустрията, определяйки лентата, с която се оценяват и другите. Как е постигнато това ниво на уважение? Чрез последователна конструктивна цялост и интелигентно използване на съвременните части и технологиите за проектиране. Всеки 828x микрофон предлага предусилвател за изпращане на моно или стерео предаватели с микрофон. Уникалният ограничител на хардуера V-Limit ™ на 828x използва собствен дизайн, за да предложи допълнителни 12 dB на височината над цифровата нула, без цифрово отрязване или тежки артефакти, за тази добавена защита при ситуации на динамично записване. Предварителните сигнали на 828x са чисти и неутрални, което ви позволява да използвате любимите си приставки и хост софтуер, за да оцветявате звука по начина, по който искате за всяко приложение за запис.

Параметри и спецификации

Аналогови входове

8

Брой на аналоговите изходи

10

Фантомно захранване

да

MIDI интерфейс

да

S/PDIF

да

Вход за микрофон

2

Страна на произход

Китай

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Motu 828x ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Motu 828x
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете