Neumann TLM 103 mt Stereo Set

Кондензаторни микрофони за студио | Код на продукта: TLM-103-MT-STEREO-SET | ID: 267005

Neumann TLM 103 mt Stereo Set

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Специален комплект, съдържащ два модела TLM 103, избрани от Neuman, за стерео запис. TLM 103 е идеалният голям диафрагмен микрофон за всички професионални и полупрофесионални приложения, изискващи максимално качество на звука при ограничен бюджет. Използвайки изпробваната и истинска трансформаторна схема, намерена в многобройни микрофони на Neumann, TLM 103 има все още недостиг на ниско самочувствие и най-високо ниво на звуково налягане. Капсулата, получена от тази, използвана в U 87, има кардиоиден образец, акустично добре балансирана и осигурява изключителна заглушаване на сигналите отзад. TLM 103 се предлага в сатенен никел и матова черна. Доставката включва метална въртяща се стойка SG 1 и дървена бижутерия. TLM 103 е оборудван с голяма диафрагмена капсула с кардиоиден образец. Като се фокусира върху този модел - използван в повечето ситуации на запис - се намалява отслабването на нежелания заден звук. Звуците извън осите се възпроизвеждат естествено, докато изолацията се увеличава. Това също води до високо потискане на обратната връзка, когато микрофонът се използва в живи ситуации или когато възпроизвеждането на високоговорителя е фактор. TLM 103 е насочен отпред, маркиран с червеното лого на Neumann на тялото на микрофона. Капсулата K 103 с големи диафрагми се основава на K 87, добре позната от микрофона U 67 / U 87. Капсулата има плоска честотна характеристика до около 5 kHz, а над нея се постига широк плосък 4 dB увеличение на присъствието. Големият гръб от гладка телена мрежа предпазва капсулата от пулсиращи звуци и ефективно предотвратява поп шумове. Тези характеристики се постигат, без да се прибягва до корективни резонансни ефекти. Затова микрофонът поддържа отличен импулсен отговор и възпроизвежда най-фините детайли на музиката и речта без оцветяване. Цвят: черен.

Параметри и спецификации

Страна на произход

Германия

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Neumann TLM 103 mt Stereo Set ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Neumann TLM 103 mt Stereo Set
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете