Изберете държава за доставка на пратката

Reloop Premium Compact Controller Bag DJ чанта

Компактната чанта за контролери на Reloop е проектирана да бъде удобна, като същевременно осигурява максимална защита за малки Dj контролери на път. Тази чанта е идеална за мобилни диджеи и изпълнения на живо и е подходяща за използване с широка...
Extra gifts
Вземи безплатен подарък, като закупиш този продукт
В наличност 3 бр.
Изпратено утре ,
2024-07-23
104 лв
DJ чанта Reloop Premium Compact Controller Bag DJ чанта

Reloop Premium Compact Controller Bag DJ чанта

104 лв

Код на продукта: 246224 | ID: 1103044

Reloop Premium Compact Controller Bag DJ чанта

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Компактната чанта за контролери на Reloop е проектирана да бъде удобна, като същевременно осигурява максимална защита за малки Dj контролери на път. Тази чанта е идеална за мобилни диджеи и изпълнения на живо и е подходяща за използване с широка гама компактни контролери, включително Reloop Buddy, Reloop Ready, Pioneer DJ DDJ-200, Numark PartyMix и много други.
Изработена от издръжлива найлонова тъкан, тази чанта е предназначена да предпазва от остри предмети, течности и мръсотия, като гарантира, че вашият контролер остава безопасен и защитен по всяко време. Здравият калъф със своите подсилени ръбове и подплатена основа осигурява защита при изпускане, докато 5 mm EVA Durashock твърда пяна и водоотблъскващата външна част от 600D полиестер едновременно отклоняват ударите и предпазват влагата.
Индивидуално регулируеми подложки от пяна държат контролера сигурно на място, докато пяната Egg-crate предпазва джог колелата, фейдърите и бутоните от драскотини и други повреди.
Като перфектно решение "всичко в едно", Reloop Compact Controller Bag включва и интегрирано отделение за лаптоп/таблет за устройства до 13 инча, както и ремък за количка, което я прави абсолютно идеална за мобилни диджеи.

Параметри и спецификации

Пригодност

Tип

Подходящ за


Свойства

Цвят

Цвят според производителя


Материал

Материал


Размери и тегло

Интериор дълбочина (mm)

248

Интериор височина (mm)

105

Интериор широчина (mm)

408

Tегло

Height (mm)

110

Дълбочина (mm)

258

Широчина (mm)

420


Държава

Страна на произход

Китай