Изберете държава за доставка на пратката

Недостъпен

Reloop Premium Large Controller Case DJ Куфар

Когато става въпрос за транспортиране на вашето ценно оборудване, не може да има компромис с безопасността и сигурността. Голямата кутия за контролери Reloop Premium е идеалният избор за диджеи, които се нуждаят от надеждна и сигурна кутия, която...
Недостъпен
Този продукт не е наличен. Препоръчваме да си активираш проследяване на наличността на продукта.

Код на продукта: 246548 | ID: 1103045

Reloop Premium Large Controller Case DJ Куфар

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Когато става въпрос за транспортиране на вашето ценно оборудване, не може да има компромис с безопасността и сигурността. Голямата кутия за контролери Reloop Premium е идеалният избор за диджеи, които се нуждаят от надеждна и сигурна кутия, която може да побере по-големи контролери като Reloop Mixon 4 /Mixon 8 Pro, Roland DJ-8008, Pioneer DJ DDJ-SX3 / DDJ-800, Denon DJ MC7000.
Изработени от издръжливо дърво и алуминий с устойчива на надраскване черна шестоъгълна текстура, тези калъфи са създадени да издържат. Те също така разполагат с ключалки тип „пеперуда“ и ъглови слепи изрезки, за да пазят вашето оборудване безопасно и сигурно по време на транспортиране. Освен това калъфът включва поставка за лаптоп със закопчалки и пружинна и вдлъбната дръжка за носене за лесно и удобно транспортиране.
Калъфът за голям контролер Reloop Premium осигурява на диджеите издръжливо и сигурно решение за транспортиране на по-големи контролери, като гарантира безопасността и защитата на ценното оборудване.

Параметри и спецификации

Пригодност

Tип

Подходящ за


Свойства

Цвят

Цвят според производителя


Материал

Материал


Размери и тегло

Широчина (mm)

751

Дълбочина (mm)

474

Height (mm)

198

Интериор широчина (mm)

657

Интериор височина (mm)

89

Интериор дълбочина (mm)

376


Държава

Страна на произход

Китай