Yamaha MG12XUK

Смесителни пултове 20 канала | Код на продукта: MG12XUK | ID: 263172

Yamaha MG12XUK

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Вече повече от един век, Yamaha изгражда наследство от превъзходно майсторство и иновации, илюстрирано във всички наши продукти, от ненадминат каталог от музикални инструменти от световна класа до професионално аудио-турне. Сега в третата си инкарнация, серията MG въплъщава това преследване на съвършенството в дизайна и включва някои от същите технологии, разработени за използване в професионални конзоли от висок клас, включително предусилватели за студийно качество, мощна цифрова обработка и здрава и надеждна конструкция. С интуитивен, лесен за употреба интерфейс, серията MG разполага с широка гама от компактни конзоли за смесване с модели от шест до двадесет канала, подходящи за различни потребители и приложения. За инсталираните, записани или живи музикални настройки, солидната конструкция и гъвкавият дизайн на тези конзоли ви позволяват да оформявате звука си уверено, непрекъснато да осигурявате върхови постижения и ниво на качество и надеждност на звука, несравнимо в своя клас. Главният усилвател определя качеството на звука, а интегралните схеми с оптичен усилвател са една от най-важните части на веригата за усилватели на главата. Смесителите от серията MG се отличават с нови, висококачествени, по поръчка MG01 оп-ампера, които разработихме в сътрудничество с производителя на полупроводници. Въпреки че много други Op-ампера поставят като приоритет електрическия дизайн и ефективност, ние работихме директно с производителя на полупроводници, за да се фокусираме първо върху качеството на звука. MG01 оп-ампера се отличават с преработена схема, в която са оптимизирани дори вътрешните компоненти и окабеляването и използват материали като висококачествени силициеви пластини и медни проводници за постигане на превъзходна разделителна способност. Характеристики: SPX алгоритъм: 24 програми, PARAMETER управление: 1, FOOT SW: 1 (FX RTN CH включен / изключен), съвместим с USB Audio Class 2.0, честота на вземане на проби: Макс 192 kHz, Дълбочина на битовете: 24-битов компресор Прагова стойност: +22 dBu до -8 dBu, съотношение: 1: 1 до 4: 1, Изходно ниво: 0 dB до 7 dB, Време за атака: прибл. 25 msec, Време за освобождаване: прибл. 300 ms, светодиодът се включва, когато сигналът след ЕК достигне 3 dB под изрезката.

Параметри и спецификации

Канали

12

Montáž do Racku

не

Стерео входове

3

Интерфейс

USB

AUX OUT

1

брой входове

12

Вградени ефекти

да

AUX IN

1

FW

не

Microphone Channel EQ

3 Bands

Вход за микрофон

6

Страна на произход

Малайзия

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Yamaha MG12XUK ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Yamaha MG12XUK
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете