Изберете държава за доставка на пратката

Yamaha SB5J Демпфери за духови инструменти

5
Заглушаване на звука и персонално студио за тенор и бас тромбон (с моделиране на месингов резонанс) Искате да играете, когато и както желаете, без да сте ограничени до време или място... Следващото поколение SILENT Brass на Yamaha прави това да се...
Extra gifts
Вземи безплатен подарък, като закупиш този продукт
В наличност 1 бр.
Изпратено днес ,
2024-07-22
467 лв
Демпфери за духови инструменти Yamaha SB5J Демпфери за духови инструменти

Yamaha SB5J Демпфери за духови инструменти

467 лв

Код на продукта: SB5J | ID: 1103062

Yamaha SB5J Демпфери за духови инструменти

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Заглушаване на звука и персонално студио за тенор и бас тромбон (с моделиране на месингов резонанс)

Искате да играете, когато и както желаете, без да сте ограничени до време или място... Следващото поколение SILENT Brass на Yamaha прави това да се случи. SILENT Brass се състои от по-малък, по-лек, по-свободно духащ Pickup Mute и Personal Studio, което включва ексклузивното Brass Resonance Modeling на Yamaha. Използвани заедно, двете осигуряват естествения акустичен тон, който чувате, когато свирите без заглушаване.

Лесен за закрепване и премахване
Заглушителите са проектирани да се закрепват и премахват гладко и лесно.

Пасва добре в звънеца
Нов компактен дизайн вече ви позволява да поставите инструмента си в калъфа му със заглушителя в звънеца.

*В някои случаи Pickup Mute може да не пасва на инструменти, които имат значително различни диаметри и/или форми на камбаната. Моля, вижте „Таблица за съвместимост“ на страницата на всеки продукт и проверете преди покупка

Толкова лек, че ще забравите, че е в клаксона ви.
Тези заглушавания предлагат по-добър баланс на инструмента, когато са в звънеца, и значително намаляват стреса при свирене.

Производителността на микрофона, позицията му за монтаж и заобикалящият дизайн на заглушаване бяха оптимизирани, за да разкрият пълния потенциал на моделирането на месингов резонанс

Brass Resonance Modeling е оригинална технология на Yamaha, която ефективно отменя характерния затворен звук на ням, възпроизвеждайки отворения, естествен звук на незаглушения инструмент. Това намалява стреса върху играчите, като им позволява да тренират и играят свободно, без да се чувстват ограничени от мълчанието.

Моделирането на месинговия резонанс използва три едновременни процеса, за да произведе реалистичния тон на духовия инструмент:

Режим играч
1. Отменете отличителния заглушен звук
Звукът, уловен от микрофона в края на заглушаването на звука, се обработва цифрово, за да отмени характерния „затворен“ звук на заглушаването.

2. Добавете естествения звук на инструмента
Възпроизвежда се и се добавя естественият звук, който се излъчва от камбаната и се връща в ушите на свирача, когато инструментът се свири без заглушаване.

3. Регулирайте баланса ляво-дясно, за да съответства на позицията на играча
Времето, силата на звука и тонът на звука, достигащ до лявото и дясното ухо на играча, се настройват индивидуално, а реверберацията се добавя, ако е необходимо, за да симулира точно усещането от игра в стая или зала.

Звуков режим
Personal Studio STJ предлага два звукови режима. Режимът “Player” (PLY) позволява на играча да чуе естествения звук на инструмента, докато режимът “Audience” (AUD) доставя естествен звук на слушателя. В режим AUD публиката чува звука на инструмента, свирен пред тях, което го прави идеален за запис или онлайн уроци.

Режим на публиката
1. Отменете отличителния заглушен звук
Звукът, открит от микрофона в края на заглушаването на звука, се обработва цифрово, за да се отмени звукът на заглушения инструмент.

2. Добавете естествения звук на инструмента
Естественият звук, който се произвежда от незаглушената камбана, се пресъздава, за да може играчът да го чуе, емулирайки звука, който публиката чува, когато инструмент се свири на сцената.

3. Регулирайте баланса ляво-дясно, за да съответства на позицията на играча
Звукът, достигащ до лявото и дясното ухо на публиката, се настройва с помощта на времето, силата на звука и тона, като при необходимост се добавя реверберация, за да се симулира точно звукът от изживяването на публиката.

Реверберация
По-големият контрол върху реверберацията позволява на потребителите да пресъздадат усещането за свирене в среди, вариращи от малки стаи за упражнения, които имат сравнително малко ехо, до големи зали с богата, плътна реверберация.

Когато Personal Studio STJ е свързан към компютър или смарт устройство чрез предоставения USB кабел, става възможно да записвате или да участвате в онлайн уроци у дома. Не е необходим аудио интерфейс или сложно окабеляване. Персоналното студио STJ отива отвъд това да бъде инструмент за лична практика, до инструмент, който позволява на играча да се свързва със света от дома.

*Необходим е адаптер за връзка със смартфон.

Personal Studio STJ може да се свърже с безплатното приложение Rec'n'Share за смарт устройства от Yamaha, което прави възможно възпроизвеждането заедно с аудио данни, съхранени на устройството, и заснемане на изпълнението като звукозапис или филм, който може да се споделя онлайн. Rec'n'Share включва функция, която може да промени темпото на възпроизвеждане на оригиналната музика, функция за AB повторение, която повтаря възпроизвеждането на определена AB секция, функция, която може да анализира и добави подходяща песен с щракване към оригиналната музика и други функции, които правят практиката по-продуктивна и приятна.

Параметри и спецификации

Пригодност

Съвместим с


Опаковка

Съдържание на пакета

Earphones, USB Cable, Manual


мнения

5 / 5

Въз основа на броя на отзивите: 3

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0

Всички отзиви са от потвърдени клиенти, които са закупили продукт от нас в миналото.

V

Vojtěch K.

cz Флаг

Чехия

04.11.2023

Splňuje očekávání, funguje bezchybně

Автоматичен превод

Този отзив не може да бъде преведен.
J

Jakub P.

cz Флаг

Чехия

27.10.2023

К

Калоян Н.

bg Флаг

България

23.10.2023