Amptweaker SwirlPool

Тремоло/Вибрато | Код на продукта: AT-SWIRLPOOL | ID: 272339

Amptweaker SwirlPool

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

SwirlPool е двустепенна синхронизирана Tremolo / Vibe, подобна на схемите, които се срещат в усилвателите от 60-те години на годината. Новият педал SwirlPool Tremolo / Vibe е първото гмуркане на Amptweaker в педали без изкривяване и е най-често търсеният педал от потребителите на уеб сайта на Amptweaker. Спомняйки се за синхронизираните схеми Tremolo и Vibrato, които са общи при някои усилватели от 60-те години, този аналогов педал може да дублира много различни видове модулационни тонове, както и да създаде няколко нови. Двата бутона за крачен превключвател осигуряват байпас и контрол на скоростта, като позволяват на потребителя да превключва между две различни настройки за скорост и вибриране, докато споделят общ Tremolo контрол. Ако копчето Vibe бъде обърнато надолу, то звукът ще бъде само тремоло и може да бъде променен от гладка на "Jerky", но с добавянето на Vibe, получената комбинация може да осигури леко вокално качество или драматично смяна на терена. Другите превключватели ви помагат да настроите добре вибратото в педала, наречен Surf, който настройва тона на вибрацията към по-драматично "плуващо" вибрато, 2 превключватели, които плъзгат фазата между Tremolo и Vibe LFO и дори ключ за включване скок между скоростите. Като използвате тези в различни комбинации (вижте Предложените настройки по-долу), лесно можете да получите много различни тремолонови, вибриращи и въртящи се високоговорители, известни през 60-те и 70-те години, които все още се използват днес. Има дори и главен контрол на силата на звука, за да можете лесно да балансирате или да увеличите силата на звука в сравнение с времето, когато сте заобиколени.

Параметри и спецификации

Tип

Tremolo, Vibrato

True bypass

да

Възможност за работа на батерии

да

Включен захранващ aдаптер

не

Power Socket

не

Страна на произход

USA

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Amptweaker SwirlPool ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Amptweaker SwirlPool
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете