native_instruments
Искате ли да имате повече фенове от Sheeran? Носите ли следващия албум в ума си? Прекарвате вечерите си с китара и тетрадка, като усъвършенствате текстовете си? Имате ли нужда да извадите всички тези идеи, удари и песни от главата си и да ги настроите към съвършенство?

Komplete Audio 1 и 2

Два прости звукови интерфейса със софтуер, от който се нуждаете за развитието на вашите музикални идеи, от първата искра на вдъхновението до готовата песен.

audio komplete
for producents

За автори и музикални продуценти

Вокали, китара и други инструменти с високо качество могат да бъдат записани директно в компютър (DAW), където можете да ги обработвате с Ableton Live 10 Lite софтуер.

За соло изпълнители

Вземете си Komplete Audio 1 или 2 в бара, клуба или на ъгъла на улицата, за да включите барабани, синтезатори или различни ефекти от работата на вашия компютър.

for artists
for youtubers

За Ютубъри

Ако снимате видеоклипове в YouTube, Komplete Audio ще ви осигури всичко, което може да ви е необходимо за перфектния звук на видеоклипа ви. Можете да записвате речта с високо качество и да използвате добавени приставки за овладяване.

Komplete Audio 1

Лесно записване

Komplete Audio 1 е идеален за запис на моно звуци, например вокали и китара едновременно. Той има два различни входа: XLR микрофон за вокали и жак конектор за китари или други инструменти. Има RCA стерео изходи, които позволяват свързване директно към високоговорителите.

komplete audio 1

Вземете удобния комплект Komplete Audio 1, който включва динамични слушалки Superlux HD681 EVO WH за половин цена.

Започнете да записвате песните си
komplete audio 2

Komplete Audio 2

Флексабилна връзка

Komplete Audio 2 е подходящ за стереофонични звуци. Той предлага същото качество на звуците като Komplete Audio 1 и още по-голяма гъвкавост. Тя позволява свързване на два микрофона благодарение на два комбинирани XLR / жак входа. Двата съединителя на изхода позволяват да се свържете със студийните монитори или високоговорители на подиума.

Вземете удобния комплект Komplete Audio 2, който включва динамични слушалки Superlux HD681 EVO WH за половин цена.

Започнете да записвате
komplete kontrol m32

Komplete Kontrol M32

Малка клавиатура за големи идеи

Komplete Kontrol M32 има всичко, от което се нуждаете, докато произвеждате музика. Само с 32 клавиша това не отнема твърде много място и ще ви предложи да изразявате изцяло творчеството си. В комбинация с иновативен софтуер, функции Smart Play и безпроблемна интеграция ще получите интуитивен контрол на всички инструменти, образци, ефекти и лупове направо от клавиатурата.

Вземете удобния комплект Komplete Kontrol M32 с педала Cherub WTB-005 за 10 BGN.

Започнете да създавате музика
© 2004-2019 Muziker | Native Instruments Promo
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете