Изберете държава за доставка на пратката

Водни спортове

Артыкулы ў блогу

Изображение на блог Как да избера падъл борд

Как да избера падъл борд

Падъл бордът се ражда около 1940 г. като забавление за сърфистите на Хавайските острови. Обаче, Стендъп падъл (SUP) е било измислено много по-рано от местните жители на Великденския остров. Около 2010 г. популярността му се разпространява с невероятна скорост и в момента е един от най-бързо растящите водни спортове. Неговата тайна е в простотата. Прочетете и ще разберете как да изберете правилната дъска за гребене за вас.
Изображение на блог 6 причини да започнете да се занимавате с педълбординг

6 причини да започнете да се занимавате с педълбординг

Историята на този воден спорт започва едва през 1940 г., но оттогава популярността му продължава да расте. Приятно на всяка възраст. Открийте предимствата на педълбординг и проучете начините за подобряване на вашето здраве и фитнес и освежете вашата почивка край морето, на езеро или река.
Изображение на блог Грело за падъл борд: как да изберем?

Грело за падъл борд: как да изберем?

Греблото на падъл борда е едно от основните съоръжения. Изборът му трябва да зависи от няколко основни параметъра, като може да се вземе предвид и цената. Отдавна обаче не важи правилото, че най-доброто гребло трябва да бъде най-скъпото. В статията ще прочетеш съвети как да избереш гребло за падъл борда, с което ще се насладиш на най-доброто каране по водната повърхност.