Samson Synth 7 Guitar

Безжични системи за китара и бас | Код на продукта: SWS7SBGT | ID: 227385

SUMMER SALE
- 10%

660 лв

740 лв

Запазва 80 лв при покупка
11d8h20m
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка
изпращаме УТРЕ

Ще доставим 28.08.2019

Samson Synth 7 Guitar

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Безжичната система Guitar Synth 7 на Samson предоставя резултати и функции, които обикновено са запазени за по-скъпи системи. Всеки метал приемник и предавател на системата разполагат с удобен за ползване LCD дисплей за по-добро наблюдение на работата. Също така включващ автоматичен честотен спектрален анализатор, 100 канални опции, 300-инчов безжичен обхват и кабел за китара GC32 на Samson, Synth 7 Guitar осигурява висококачествено звучене и професионално UHF безжично представяне на ненадмината цена. Безжичният приемник UR7 на Synth 7 е проектиран с тъмни сцени. За разлика от трудно достъпни матрични точки или обикновени дисплеи със задно осветяване на други безжични приемници, Synth 7 разполага с ярък пълен цветен LCD дисплей, който ви позволява да наблюдавате ясно настройките, като живот на батерията на предавателя, нивото на звука на приемника, силата на RF сигнала и операционния канал. Дисплеят позволява по-бърза настройка и ви позволява да заключите настройките си, за да избегнете прекъсвания на производителността. От 1980 г. мисията на Самсон е да се погрижи за безпокойството. Synth 7 отличава тази цел с своя 1-долен автофокусен анализатор. Този инструмент не само избира оптималната работна честота за дадено местоположение, но осигурява пълно отчитане на радиочестотния спектър за ясна картина на специфичната ви безжична среда. В допълнение, комплектът IR Synth 7 ви позволява да синхронизирате безжично вашия предавател с работната честота на приемника. Цифровият трансмитер UB7 Beltpack на Samson идва с кабел за китара GC32 на Samson, с заключващ конектор. Снабден със собствен LCD дисплей за наблюдение на живота на батерията (до 15 часа на две AA батерии) и текущия оперативен канал, UB7 е прецизно изработен, за да отговори на изискванията на сериозните изпълнители. С Synth 7 могат да се експлоатират едновременно до 20 системи (зависими от региона) на едно и също място. Когато въвеждате повече изпълнители, функцията за групово сканиране прави настройването на няколко системи бързо и лесно. Тази функция ви позволява да видите колко канала в групата са чисти, ясни и идеални за използване. Synth 7 противодейства на смущенията от нелицензирано бяло пространство и други бездомни радиочестотни сигнали. Регулируемото управление Squelch настройва праговото ниво на чувствителността на приемника на приемника, като гарантира, че нежеланите RF сигнали остават незабелязани от вашата аудитория. Също така пилотен клавиш за тон блокира нахлуването на сигнали, когато предавателят е изключен или извън обхвата. И накрая, веригата на истинското разнообразие на системата ефективно премахва интерференцията с множество пътеки.

Параметри и спецификации

Честотен диапазон

50 Hz - 15 kHz

Montáž do Racku

да

Cистема

UHF

Externá anténa

не

Включен адаптер

да

Съдържание на пакета

Receiver UR 79, Transmitter / Bodypack UB 79, Cabel, Adapter, Battery

Страна на произход

Китай

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Samson Synth 7 Guitar ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Samson Synth 7 Guitar
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете