YAMAHA: Transacoustic

scooter-1
Oт магазина
Концепцията на Трансакустичната китара

Свиренето на китара в голямо помещение с добра акустика е най-вдъхновяващото изживяване, което можете да си представите - много по-приятно от стая със скучен звук, като например салон или офис. Трансакустичната китара на Yamaha пресъздава опита от свиренето в стая на живо, без да се нуждае от усилване или ефекти - само китарата е достатъчна. Независимо дали сте професионалист, композирате, записвате или свирите за забавление, TransAcoustic Guitar ще ви накара да играете по-добре, по-дълго и с повече креативност. След като го изпитате, никога повече няма да искате да свирите на друга акустична китара.

Резонатор

На вътрешната повърхност на гърба на китарата се монтира задвижващ механизъм, който вибрира в отговор на вибрациите на струните. След това вибрациите на задвижващия механизъм се пренасят към тялото на китарата и въздуха във и около китарното тяло.

Опростен контрол

Три прости копчета ви позволяват да регулирате степента на прилагания ефект и силата на звука на линейния изход. Освен това, поддържането на контрола с тези малки копчета намалява площта на отворите в материала на тялото, намалявайки загубата на акустичен звук.

Отвор за батерии

Кутия за батерии, вградена в конектора. Това изисква по-малко дупки в тялото, като по този начин се намалява загубата на акустичен звук. Свържете кабела от жака към PA или усилвател, за да го използвате като електро-акустична китара.

Проектиран да осигури превъзходен звук на акустична китара

Корпусът със солидният топ на инструмента и испиран от конкретен модел. Модифицираната конструкция за закрепване не увеличава ниския край с запазване на светлия тон. Някои модели имат горна част, третирана с изключителния A.R.E. процесът, който дава на инструмента качествен, винтидж тон.

Oт магазина
© 2004-2020 Muziker | YAMAHA: Transacoustic
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете