Изберете държава за доставка на пратката

Рекламация

Избери вида на рекламацията, според проблема, който имаш с продукта. Попълването на формуляра ще доведе до получаване на потвърждение по имейл. Моля, разпечатай това и го поставете в опаковката заедно с заявения продукт. Когато получим вашите заявени стоки, ще можем незабавно да идентифицираме какво представляват и какво трябва да направим с тях. Това ще спести много време.
На клиентите, които са влезли в своя клиентски акаунт при поръчка на стоки, е още по-лесно. Влез с твоето име и парола и намери стоките, които искаш да рекламираш в дневния ред за продажби. Ще създадеш нова рекламация ще попълниш само няколко данни. Всички останали ще бъдат предварително попълнени.

Искам да направя рекламация


Можеш също да подадеш жалбата си във всеки магазин на Muziker, където е възможно да получиш заявената стока, по отношение на продаваните там продукти. Друг вариант е да подадеш рекламация по имейл на адрес bulgaria@muziker.com. В отговор на твоята заявка ще получиш инструкции как да продължиш. Подробните гаранционни условия са публикувани в Правила за рекламация за потребители и при Правила за рекламация за стопански субекти.