Yamaha STAGEPAS400BT SET

Presenter and Speech Sets | Код на продукта: STAGEPAS400BT-SET | ID: 314947

1 226 лв

В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка
627 точки
изпращаме ДНЕС

Ще доставим 24.02.2020

Yamaha STAGEPAS400BT SET

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - SET с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще ви трябват аксесоари и консумативи. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Няма нужда да се занимавате с това по-късно, плюс имате гаранция, че аксесоарите, които са включени в SET, отговарят перфектно на продукта.

Параметри и спецификации

Цвят

Черeн

Мощност

400 W

Предлагана конфигурация

Set

Tип

2 Bandwidth

Мощност (Watt)

400

Говорители

2x 8 "

Нискочестотен говорител

8" (2)

Middle Speaker

не

Високочестотен говорител

1"

Bluetooth

да

Продукти като сет

1 x

Yamaha STAGEPAS400BT

Yamaha STAGEPAS400BT

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Универсалната и преносима PA система от серията STAGEPAS, която осигурява впечатляваща мощност от 400 W и осигурява интуитивен контрол и изчерпателен набор от гъвкави функции, включително функция за безжично предаване чрез Bluetooth. Той разполага с подвижен 8-канален смесител (4 моно / линия + 4 моно / 2 стерео линии) и два 8 "висококачествени пасивни LF високоговорителя с 1 инчов високочестотен високочестотен високочестотен високоговорител и е снабден с един чифт кабел за високоговорители и захранващ кабел. С интуитивния си, прост дизайн, той може да бъде настроен и готов за работа в рамките на секунди, плюс това е достатъчно гъвкав, за да бъде използван в наистина впечатляващ набор от среди и приложения. Системата PA използва цифрова обработка на сигнала (DSP), за да произвежда непрекъснато висококачествен, без изкривявания звук при всяко ниво на звука и включва използването на усъвършенствани вериги за ограничаване на защита, за да защити жизнените компоненти. Също така разполага с 4 вида цифрови реверберации с висока разделителна способност SPX с параметричен контрол, 1-Knob Master EQ с виртуално усилване на басите, което позволява на потребителя да съответства на звука до околното пространство и 2-лентов EQ за всеки канал за прецизно управление на окончателния звук , Бордовият подтискач за обратна връзка допълнително премахва обратната връзка автоматично с натискане на бутон, осигурявайки ясен професионален звук. Устройството осигурява превключваеми стерео / моно входове и входове Hi-Z (високо импеданс) за свързване на акустично-електрически китари, както и фантом за захранване на кондензаторни микрофони. Предлагат се и входове за педала за педали (ревербератор), други захранвани високоговорители и субуфер. Шкафът осигурява куплунг с поставка 34.8-35.2мм с StageLok и дръжка за носене. Включени са покриващ панел, 12 неплъзгащи се подложки, две феритни сърца и две кабелни връзки. Честотен диапазон: 50 Hz-20 kHz. Размери: високоговорител - 289 x 472 x 275 mm, миксер - 308 x 180 x 116 mm. Тегло: 18,3 кг.

1 x

Yamaha StagePas 400 bag

Yamaha StagePas 400 bag

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Защитно подвижно калъфче, специално разработено за портативна PA система StagePas 400 и с тънък дизайн, направен от найлон от 600 Denier и екстра здрава подложка. Той осигурява допълнителен джоб отвън за кабелите и телескопична ръка, която осигурява възможност за по-добър ъгъл при подвижност. Черният цвят.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Yamaha STAGEPAS400BT SET ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | Yamaha STAGEPAS400BT SET
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете