Abus Granit CityChain X Plus 1060/110

Заключващи системи | Код на продукта: 916559 | ID: 916559

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 308 лв

207 лв

308 лв

Запазва 101 лв при покупка
50m
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка над 389 лв
изпращаме УТРЕ

Ще доставим 30.08.2019

Abus Granit CityChain X Plus 1060/110

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Комбинация от ключалката Granite CityChain XPlus 1060. Характеристики: 10 mm шестоъгълна верига с ръкав за тъкани, за да се предотврати повреждането на боята на велосипеда. Технологията ABUS Power Cell предлага най-висока защита срещу удари и издърпвания. Технологията ABUS Power Link предлага директно заключване на веригата в Power Cell и увеличава нейния ефект. Заключена капачка на заключващото тяло за защита от брутални методи на отваряне. Веригата, корпусът, както и опорните елементи на заключващото тяло са изработени от специална закалена стомана. Цилиндър ABUS X Plus за изключително висока защита срещу манипулации, например бране. Два клавиша се доставят с ключалката, с едно светодиодно осветление. Автоматична капачка на ключалката срещу замърсяване и корозия. ABUS кодирана карта за допълнителен или заместващ ключ. Транспорт: Удобен компактен транспорт чрез обвиване на веригата около седалката (за дължина 85 см). Технически данни: Ниво на сигурност: 15/20, Височина: 110 см, Тегло: 2650 г, диаметър: 10 мм. Завършете: Черно.

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Abus Granit CityChain X Plus 1060/110 (B-Stock) #916559
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете