Alvarez AD60CE Dreadnought Electric/Cutaway

Dreadnought китари с електроника | Код на продукта: 916393 | ID: 916393

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 780 лв

729 лв

780 лв

Запазва 51 лв при покупка
Предлага се като мостра във физическите ни магазини
Безплатна доставка

Предлага се при поискване

Проверете наличността

Alvarez AD60CE Dreadnought Electric/Cutaway

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Солидна електроакустична китара с изрязана форма на тялото от множество награди, които са мощни, отговарящи и възнаграждаващи. Тя е предназначена да се възползва максимално от своите компоненти и да работи заедно, за да създаде баланс, оживена проекция и чудесна реакция. Тези компоненти включват система за закрепване FST2, двустепенна розова дървесина, истинска костна ядка и седло, висококачествени тонове от дърво, включително твърда A + Sitka смърчов връх и махагоново гърб, страни и врата и тънък слой - 50/50 полу-гланц. врата и гланцът на върха. FST2 е конструкция с X-образна шарнирна връзка, което означава, че оста на X е по-близо до звуковия отвор и поради това създава по-голяма площ на шкафове, позволяваща да се използва повече енергия и вибрации. И двете скоби X и лентите за асиметричен тон са внимателно подстригани. FST2 също така създава много добър баланс, така че както високите, така и басовите регистри са ясно видими и балансирани един спрямо друг. Заедно с по-голям ъгъл на главата с розов плот и хромирани лампери, двустепенният мост увеличава напрежението на ивицата, като прави ъгъла на пречупване на струните от седлото до горната част на острата. Подобреното опъване на низ допринася за звука, усещането и реакцията, които също се повишават с използването на истински костни ядки и седла. Други премиум функции включват LR Baggs StagePro EQ и Element pickup за оптимално представяне на живо, 21-fret rosewood fingerboard с абалон и маргаритка на 12-ия грив, ABS слонова кост, "Структури на Addario EXP. Дължината на мащаба е 648 мм, гайката е 44,45 мм. Естествен дизайн на цветовете.

Параметри и спецификации

Tип

Dreadnought

Cutaway

да

Предпочитана ръка

Дясна ръка

Брой струни

6

Цвят на производителя

Natural

Гриф

Rosewood

Брой прагчета

21

Мост/тремоло

Rosewood

Eлектроника

L.R.Baggs

Мензура (mm)

648

Страна на произход

USA

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Alvarez AD60CE Dreadnought Electric/Cutaway (B-Stock) #916393
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете