Axglo TriLite Trolley Silver/White SET

Ръчни Колички за голф чанти | Код на продукта: TRILITE-3-WHEEL-SLV/WH-SET | ID: 312884

Axglo TriLite Trolley Silver/White SET

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - SET с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще ви трябват аксесоари и консумативи. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Няма нужда да се занимавате с това по-късно, плюс имате гаранция, че аксесоарите, които са включени в SET, са перфектни за продукта.

Параметри и спецификации

Цвят на рамката

Cребрист

Цвят на колелото

White

Брой колела

3-Wheels

Tегло

6,6 kg

Продукти като сет

1 x

Axglo TriLite Silver/White Golf Trolley

Axglo TriLite Silver/White Golf Trolley

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Ръчна количка за голф. Характеристики: Уникален дизайн на плъзгаща система, който напълно отстранява появата на драскотини към рамката на каросерията при отваряне и затваряне на тласкащата количка. Когато се сгъва, количката измерва 26 "x 17" x 11 ", малък компактен размер, който го прави лесен за носене или съхранение. Леко и гладко да натиснеш голф игрището. Използването на индустриален материал с висока якост дава твърда твърда структура на тялото и частите на каруцата. Алуминиевата конструкция от алуминий с дебелина 1,5 мм и повече осигурява голф количката с по-голяма трайност. Прахово боядисана защитна боя за външна употреба. Чантата, която държи багажника, поддържа повечето торбички за голф с различни размери с регулируема каишка за чанти, за да осигури торбата за голф Дръжките са регулируеми, за да отговарят на предпочитанията на всеки потребител. Просто включете и освободете ръчната спирачна система. Конзола с голям капацитет за съхранение на лични вещи, топки за голф и други аксесоари. Включени са и аксесоари за напитки и чадъри. Безжизнени и безвъздушни колела. Цвят: сребърен / бял.

1 x

Axglo TriLite Transport bag

Axglo TriLite Transport bag

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Транспортна чанта. Характеристики: Материал: Силна найлонова конструкция. Размер: Дължина: 64см x Ширина: 43.5см х Височина: 30.5см. Поддържа корпуса на колата и дома си чист за мръсотия. Подходящ само за Trilux Golf Push Cart.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Axglo TriLite Trolley Silver/White SET ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | Axglo TriLite Trolley Silver/White SET
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете