Pioneer Dj DDJ-400 Cover SET

DJ контролери и софтуер | Код на продукта: DDJ-400-SET | ID: 312892

Pioneer Dj DDJ-400 Cover SET

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - Комплект от две части за намалена цена. Рано или късно ще ви трябват и двете. Ако решите да ги закупите сега, ще спестите пари и време, а освен това няма нужда да се занимавате с това по-късно.

Продукти като сет

1 x

Pioneer Dj DDJ-400

Pioneer Dj DDJ-400

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Да се ​​научиш на DJ не е било по-лесно, отколкото с DDJ-400 2-канален DJ контролер за rekordbox dj. Снабден с функции, които ви помагат да развиете удобно уменията си, оформлението на този контролер отразява оформлението на нашата флагманна NXS2 настройка, като споделени елементи като специални бутони за биене, Beat FX, контроли за закопчаване в стил CDJ и др. В резултат на това нашите усъвършенствани DJ устройства ще се чувстват естествено да използват, когато сте готови да напреднете. В комплект с нашия софтуер за професионална работа, rekordbox dj, неговата съвместима Tutorial функция ще ви помогне да овладеете творческите възможности на този контролер. Лек и преносим, ​​вземете DDJ-400 с вас, за да практикувате сесии или партита. Скоро ще се почувствате като у дома докато изпълнявате. ПОМОЩИ: Ще имате достъп до функцията за обучение на rekordbox dj's Tutorial. Следвайте покрай екрана на компютъра си, за да научите как да използвате техниката на зъбно колело и майстор DJ. CLUB-STYLE LAYOUT: Бутоните и копчетата на DDJ-400 са подредени по същия начин като тези на нашата професионална NXS2 настройка. Развийте уменията си с помощта на интерфейс, подобен на този на нашия стандартен плейър, и подобрявайте смесите си със Sound Color FX и Beat FX с криви, извадени от нашия миксер DJM-900NXS2. Скоро ще се почувствате комфортно в DJ кабини. BEAT FX: Приложете професионален FX, който съответства на темпото на пистата, която понастоящем се възпроизвежда, като използвате функцията Beat FX. Това ще ви помогне да създавате уникални набори, дори ако току-що започвате. REKORDBOX DJ: Вие получавате лицензен ключ за рекордбокс DJ заедно с този контролер. Просто активирайте лицензионния ключ за нашия DJ софтуер, свържете контролера и стартирайте Djing. PC MASTER OUT: За гъвкавост можете да изберете да чувате микса си чрез вътрешните високоговорители на компютъра или свързаните високоговорители на работната площ. В същото време можете да използвате слушалките си, за да се срамувате независимо от базовата станция. PLUG AND PLAY: С вградена звукова карта, просто свържете контролера към компютъра, като използвате предоставения USB кабел за включване и пускане.

1 x

Decksaver Pioneer DDJ-400 Cover

Decksaver Pioneer DDJ-400 Cover

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Покритие за Pioneer DDJ-400. Все още се прави от супер издръжлив поликарбонат, но достига до вас на по-достъпна цена. Проектиран и конструиран в Обединеното кралство за DDJ-400 и доверен от нощни клубове и професионалисти по целия свят, за да запазят живота на оборудването си. Изработени по поръчка от супер силен поликарбонат за защита на блюдото, фейдъра и контролите по време на транспортиране. Прецизно формован за точно прилягане, докато приемате кабели, вашият Pioneer може да седи готов за работа.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Pioneer Dj DDJ-400 Cover SET ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | Pioneer Dj DDJ-400 Cover SET
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете