Roland HP-601 WH Set

Дигитални пиана | Код на продукта: HP-601-WH-SET | ID: 271614

1
Цвят на производителя
2
Bариант

3 398 лв

Предлага се като мостра във физическите ни магазини
Безплатна доставка
2435 точки

Предлага се при поискване

Проверете наличността

Roland HP-601 WH Set

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - Комплект с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще имате нужда от аксесоари и поправка. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Не е нужно да се занимавате с това по-късно, плюс имате увереност, че аксесоарите, включени в комплекта SET, напълно отговарят на инструмента.

Параметри и спецификации

Предлагана конфигурация

extra Bench, Headphones

Цвят

Бял

Покритие (финиш)

матово

Цвят на производителя

White

Брой клавиши

88

Piano Type

Piano

Клавиатура

Hammer Action

Keyboard Technology

PHA-50, Escapement, Ebony/Ivory Feel

Keyboard Finish

Synthetic Ivory

USB MIDI

да

Динамична клавиатура

да

Брой вградени звуци

201 – 500

Arranger

не

Accompaniment

не

Полифония

256

Learning system

не

Мощност

28 W

USB to Device

да

USB to Host

да

Съдържание на пакета

Adapter, Power Cable, Headphones holder, Roland Classical Piano Masterpieces, Roland Piano Arrange Collections Let's Enjoy Piano

Tегло

50 kg

Bluetooth

да

Power (Watt)

28

Страна на произход

Япония

Продукти като сет

1 x

Roland HP-601 WH

Roland HP-601 WH

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Супернационалното цифрово пиано предоставя автентичен звук и интерактивен тонален отговор на акустичен роял. Автентично докосване до пиано от клавиатурата PHA-50 с прогресивно действие на удар и изпускане, което съчетава традиционния вид и усещане на дървото с издръжливостта на съвременните материали. Прогресивният педал за действие при амортисьори осигурява непрекъсната реакция при половин педал и други традиционни акустични техники за пиано. Безжична Bluetooth връзка към смартфони и таблети за използване на музикални приложения и стрийминг на аудио през системата на високоговорителите на пиано. Уникалното приложение Roland на Piano Partner 2 насърчава ежедневното учене по пиано и прави практикуването на забавление. Функцията на борда на пиано дизайнер и безплатното придружаващо приложение позволяват персонализиране на акустичните пиано характеристики, включително индивидуално настройване на ноти, резонанс на низ, позиция на капака и др. 25 регистрации за съхранение на любимите настройки на звука, включително слоеве и разделения; регистрационните групи могат да бъдат архивирани до USB флаш памет. Голям избор от не-пиано звуци, като низове, дървени венци, орган и др. Мощни вградени практически инструменти и над 350 бордови песни, които да предизвикат играчи на всички нива. Слушалки 3D Ambience технология за естествен, реалистичен звук при практикуване със слушалки. Класически оформен шкаф с компактен отпечатък, който е идеален за по-малки пространства. Три премиум покрития: съвременни розови дървета, съвременно черно или бяло

1 x

Superlux HD-669

Superlux HD-669

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Затворени слушалки за обратно възпроизвеждане. Идеално за използване в среда с висок шум. Здравата структура на лентата за главата осигурява дълготрайна издържливост. Оборудван с 2 подвижни прави кабела. Дължина 1 метър за личен източник на звук. Дължина 3 метра за приложения за професионален мониторинг.

1 x

Bespeco SG101 White

Bespeco SG101 White

Луксозно тапицирана табуретка за пиано от букова дървесина с разглобяеми крака. С помощта на въртящия се механизъм височината на седалката може да се променя от 46-59 см. Седалката е подвижна. Размери на седалката 32 х 58 см. Тегло 7.2 кг . Максимум : 100 кг.Цвят на дървените части – бял, тапицерия - бяла.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Roland HP-601 WH Set ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2019 Muziker | Roland HP-601 WH Set
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете