Roland JD-XA

Синтезатори | Код на продукта: 916426 | ID: 916426

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 3 220 лв

2 593 лв

3 220 лв

Запазва 627 лв при покупка
18h41m
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка
изпращаме ДНЕС

Ще доставим 28.08.2019

Roland JD-XA

Малко употребявани стоки, без дефекти са с съкратена гаранция от 21 месеца

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Уникален и усъвършенстван аналогов / цифров кросоувър синтезатор с 49 чувствителни на скорост клавиша, които обединяват аналогова топлина и цифрова гъвкавост в един свръх творчески, без компромис инструмент с изобилие от подсветки, плъзгачи и контролери за практично оформяне на звука. Разполага с четирицифрен дискретен аналогов синтезатор с два осцилатора, филтър, усилвател, четири плика (2 х Стъпка, филтър, усилвател) с изключително бързо натоварване на апарата и 2 LFO на глас плюс аналогов сух изход за суров сигнал , Секцията за аналогови филтри е снабдена с филтри 4-полюсна, транзисторна и многомодов (LPF / HPF / BPF) с изключително гладка и естествена реакция към движенията на бутоните. Секцията Oscillator включва Cross Mod, Ring Mod и OSC Sync, които могат да се използват едновременно. Скоростта на LFO обхваща широк спектър от ултра бавни до ултра бързи. Отделеният цифров раздел е изграден върху синтезатор SuperNATURAL (четири части, 64 гласа) и съвместим с библиотеките за звук INTEGRA-7 от онлайн портала за оксиден звук на Roland. Цифровите части могат да бъдат насочвани и през секцията на аналоговия филтър за топли, органични резултати. Синхронизаторът разполага и с многофункционални ефекти с MFX за всички части плюс пет системни ефекти (Reverb, TFX1, TFX2, Delay и Master EQ) и предлага гъвкави опции за маршрутизиране за висококачествен дизайн на звука. Интуитивният секвенсер с 16 писта (8 песни за вътрешни части, 8 песни за външни части) позволява бързо създаване на песни и контури. Вградените интерфейси USB, MIDI и CV / GATE плюс функционалността за гъвкав MIDI контрол правят синтезатора идеален център за изпълнение на живо и музикално производство. Разделеният вход за микрофон позволява на потребителя да модулира синтетичните си звуци с гласа си и да изследва класическата функционалност на Vocoder на синтезатора. Размери: 899 x 388 x 111 мм. Тегло: 6.5 кг.

Параметри и спецификации

Брой клавиши

49

Полифония

64

Брой вградени звуци

128

Входове

Sustain Pedal, 2x Pedal, Line Jack 6,3 mm TS, Balanced XLR/TRS kombi

Изходи

Headphone Jack 6,3 mm TRS, 2x Line Jack 6,3 mm TRS, Dry OUT Jack 6,3 mm TS, CV/Gate OUT Jack 3,5 mm TS

Секвенсър

да

На батерии

не

Съдържание на пакета

Adapter, Manual

Tегло

6,5 kg

USB MIDI

да

USB to Device

да

USB to Host

да

Клавиатура

Touch Sensitive with Aftertouch

Размер на клавиатурата

Standard

Включен адаптер

да

Страна на произход

Китай

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Roland JD-XA (B-Stock) #916426
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете