Tama CL50R-TLB

Други комплекти акустични барабани | Код на продукта: CL50R-TLB | ID: 265583

Tama CL50R-TLB

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

В продължение на повече от четиридесет години, името на Суперзвезда е за новаторски дизайн, превъзходно качество на изработка, стерлинги и прозрачна проекция. Суперзвезда Класик отново затвърждава традицията, като вдига бара за претенциозните барабани - и забележително - като същевременно намалява цената. Използвайки знака на SuperStar от миналото, неговата класическа табела TAMA T-образна форма и опростени нискомасови единични обувки сочат към по-опростеното състояние на изкуството от 70-те години, докато гениалната система Star-Mount и новите тънки габаритни 100% картонени черупки затъмняват всичко в неговия клас. 100% кленови черупки: Том Том, етаж Том и барабан барабан: 6, 5 mm, бас барабан: 8ply, 7mm. Внимателно подбрани черупки от клен и внимателно фокусирани върху формоването на обвивката и формата на лагера. Система за закрепване на звезди: Системата "Star-Mount" е разработена, за да увеличи резонанса на барабаните. Нискомащабни шпонки: Тези малки вложки са новооткрити отделни уши за серията Superstar Classic. Чрез намаляване на площта, която захващанията заемат върху корпуса, се постига структура, която не възпрепятства резонанса на черупката. Том Холдер: Системите за държане на TAMA L-Rod и Omnisphere tom получиха признание от барабанистите от над 25 години. Тези системи предлагат лесно позициониране, максимална гъвкавост, стабилност и по-голям звук от стандартните дизайни, които проникват в интериора на корпуса и могат да възпрепятстват резонанса. Барабани на Power Craft II: Барабанните глави "Power Motif II" на Суперзвезда (с изключение на Duo батерия) осигуряват чудесен звук практически направо от кутията! Заглушителните шумове на главите на басните барабани премахват необходимостта от допълнително вътрешно заглушаване. Скоба за кука: Тези куки за захващане стабилизират дървесните обръчи на бас барабаните и имат вградена гумена облицовка, която помага да се запази дървото и да се поддържа тунинг дори и при продължителни изпълнения. Бас барабан: 16x20. Том том: 7х10, 8х12. Етаж Том: 14x14. Захват: 5x14. Цвят: Маргарин Лак разрив

Параметри и спецификации

Цвят

Oранжев

Страна на произход

Китай

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Tama CL50R-TLB ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389,00 лв.

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Tama CL50R-TLB
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете