Thule Motion XT L Black

Автобокси, багажники | Код на продукта: MOTION-XT-L-BLACK-THULE | ID: 312837

Недостъпен

Thule Motion XT L Black

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Ако искате да имате всичко с вас, когато пътувате, тази кутия ще бъде идеалният избор за вас. Thule Motion XT L безопасно транспортира целия семеен багаж, спортна екипировка и обемисти товари, от които се нуждаете за вашия комфорт, където и да ви отведе пътуването.

Кутиите Thule Motion XT са оборудвани с полезни функции като лесен и бърз монтаж върху автомобила, удобно затваряне и отваряне на капака на кутията и разбира се двустранно отваряне, което ви осигурява идеален достъп до багажа в кутията.

Thule Motion XT е стилна, тиха и практична кутия, която ще направи колата ви да изглежда още по-добре.

Кутиите Thule Motion XT са наследници на доказаната гама Thule Motion. Новият дизайн на кутията Thule Motion XT осигурява не само ефективно използване на вътрешното пространство и удобно управление, но и новаторски дизайн, който се съчетава идеално с модерния дизайн на днешните автомобили. Той има специална форма, която е оптимизирана с усъвършенствани компютърни симулации за подобряване на разхода на гориво и осигуряване на по-спокойно шофиране.

Thule Motion XT покривни кутии се предлагат в четири различни размера (от 300 до 610 литра) с избор от два цвята - Черен и Титан.

Thule Motion XT L разполага с:

Двустранно отваряне

Патентованата функция Thule позволява отварянето на капака на кутията от двете страни на покрива. Това означава не само лесно и лесно зареждане и достъп, но и значително по-лесна инсталация на покривната кутия върху стелажите на покрива.

Система за централно заключване SlideLock

SideLock автоматично заключва капака с отделни заключващи и отварящи функции, за да сигнализира за безопасно заключване.

Dual-Force

Патентованата пружинна система осигурява лесна работа и улеснява отварянето и затварянето на капака на кутията. Удобно отваряне при всякакви условия благодарение на ергономично оформените външни дръжки и повдигащите капаци на капака.

Достъп до багажника

Разширеното положение на кутията на покрива на автомобила гарантира безопасен достъп до багажника с минимален риск от контакт на вратата на колата с капака на кутията.

Power-Click

Удобен монтаж благодарение на много широката предварително монтирана система PowerClick. Интегрираният индикатор на въртящия момент кликва, за да гарантира бързо и безопасно закрепване на кутията.

Параметри и спецификации

Цвят според производителя

Black Glossy

Обем

450 L

Товароносимост

75 kg

Tегло

20 kg

Външни размери

195 x 89 x 39 cm

Вътрешни размери

180 x 80 x 34 cm

Максимална дължина на ски

178 cm

Капацитет за сноубордове

5

Капацитет за ски

7

Заключваща система

Central Lock

Отваряне

Dual Side

Система за захват

PowerClick

Материал

ABS

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Thule Motion XT L Black ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | Thule Motion XT L Black
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете