Yamaha PX5

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 1 210 лв

1 042 лв

1 210 лв

Запазва 168 лв при покупка
13h15m
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка
Изпратена на 26.08.2019

Ще доставим 02.09.2019

Yamaha PX5

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Моделите PX се предлагат като стандартни гъвкави бордови предавателни механизми PEQ, кросоувър, филтри, забавяне и ограничител, което позволява бърза и лесна настройка на системата чрез LCD дисплея, без да е необходимо допълнително оборудване. серията PX предлага както основни, така и разширени настройки. Основният режим позволява на неопитни потребители лесно да конфигурират система, която отговаря на техните нужди, докато Advanced режим предлага на опитни потребители по-прецизен контрол над всеки аспект от техния звук. Всички модели разполагат с осем програмируеми настройки за незабавно извикване и намалено време за настройка, които могат да бъдат запазени на USB палец и да бъдат споделени с други PX усилватели. Оборудвани с XLR и TRS входове и свързващи постове, SpeakON и телефонни изходи, усилвателите от серия PX предлагат гъвкавостта, необходима за разнообразие от настройки и обкръжения, както и издръжливостта за удължаване на пътя, благодарение на стабилното шаси и носене дизайн на дръжката. Съветникът за конфигуриране позволява на потребителите да спестят още повече време по време на настройката на системата, като присвоят оптимизирани настройки на високоговорителите, които съответстват на конфигурацията на вашата система - просто изберете подходящия филтър и кросоувър за всеки високоговорител, а Config Wizard ще направи останалото. Конфигурационният съветник също така разполага с предварително настроени предварително зададени настройки за всеки модел в обширната гама от пасивни високоговорители на Yamaha, включително популярните серии CBR, Club, Installation и VXS / VXC, а разширеният modetat позволява по-подробна конфигурация на параметри като входно маршрутизиране, усилвател на усилвателя и импеданс на говорителя. - Мощност: 500 W - Импеданс: 8 Ohm - Размери: 480 x 88 x 388 mm - Тегло: 6,9 кг.

Параметри и спецификации

USB

да

DI изход

не

Montáž do Racku

да

Изход за слушалки

да

Limiter

да

Мощност

500 W

Výkon (Watt)

500

Страна на произход

Япония

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Yamaha PX5 (B-Stock) #917685
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете