Konig & Meyer 19740 Tablet PC Holder Black

Стойки за PC и таблет | Код на продукта: 19740-000-55 | ID: 247081

Konig & Meyer 19740 Tablet PC Holder Black

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Притежател на таблетен компютър. Характерният механизъм за опъване означава, че този държач е подходящ за поставяне на таблетни компютри като iPad mini, iPad, iPad Air, iPad Pro, Amazon Kindle, Amazon Fire, Samsung Galaxy Tab, Google Nexus, Asus Transformer или Microsoft Surface с размери от 120 до 222 мм до диаметър на вала макс. 30 mm. Държачът е еднакво подходящ за таблетки със защитна втулка или кутия. Пружина за опъване позволява таблетът да се закрепва и изважда от държача лесно и бързо. Регулируемата, универсална затягаща челюст с вградени предпазители от гума от мъх гарантира силно захващане и елиминира нежеланите проблеми със звуковите вибрации. Държачът не оказва влияние върху функционирането на органите за управление. Регулируемата скоба, предпазена от филм, осигурява допълнителна сигурност, когато държателят на таблетката е поставен вертикално и предотвратява падането на таблет компютъра дори при тежки условия на употреба. Държачът може да бъде завъртян до положение, което да отговаря на всички потребители, а въртящото му движение може да се регулира от лесен до закръглен с винт за затягане. Титулярът на таблетката може разбира се да се превключва между портретен и ландшафтен формат и предотвратяване на потенциално изместване. Височината е регулируема от 120 до 222 mm, широчина от 160 до 320 mm. Тегло: 0.79 кг. Цвят: черен.

Параметри и спецификации

Страна на произход

Германия

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Konig & Meyer 19740 Tablet PC Holder Black ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Konig & Meyer 19740 Tablet PC Holder Black
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете