Изберете държава за доставка на пратката

MotorGuide Machete 3 Blade Kit Витло

5
Изпитайте най-доброто представяне в плитки води с Machete 3. Това изключително витло е проектирано да издигне изживяването ви с лодка до нови висоти, осигурявайки ненадмината ефективност и прецизност в най-предизвикателните води. Една от...
Extra gifts
Вземи безплатен подарък, като закупиш този продукт
В наличност 2 бр.
Изпратено днес ,
2024-07-29
126 лв
Витло MotorGuide Machete 3 Blade Kit Витло

MotorGuide Machete 3 Blade Kit Витло

126 лв

Код на продукта: MOT-MGA089G | ID: 1103995

MotorGuide Machete 3 Blade Kit Витло

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Изпитайте най-доброто представяне в плитки води с Machete 3. Това изключително витло е проектирано да издигне изживяването ви с лодка до нови висоти, осигурявайки ненадмината ефективност и прецизност в най-предизвикателните води.

  • Една от забележителните характеристики на Machete 3 е неговата забележителна тишина по време на работа. Кажете сбогом на разрушителния шум, който може да изплаши неуловимите риби или да наруши спокойствието на вашите места за риболов. Усъвършенстваната конструкция на това витло гарантира безшумно изживяване, което ви дава предимството, от което се нуждаете за успешен ден във водата.

Издръжливостта е в основата на дизайна на Machete 3. Създаден да издържа на суровите условия на открито, този пропелер е конструиран с висококачествени материали, гарантиращи, че може да се справи с изискванията на честа употреба и различни водни условия. Бъдете сигурни, това витло е създадено здраво, за да издържи изпитанието на времето.

Machete 3 се предлага стандартно за всички двигатели от серията Xi и работи с всеки двигател за тролинг MotorGuide с 3,5" главина. Комплектът за опори включва щифт за опора, гайка и шайба.

  • 3 острие
  • 3,5" главина
  • Работи тихо и е най-добрият за плитки води

Параметри и спецификации

Размери и тегло

Диаметър


Държава

Страна на произход

САЩ


Препоръчителни аксесоари

мнения

5 / 5

Въз основа на броя на отзивите: 1

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Всички отзиви са от потвърдени клиенти, които са закупили продукт от нас в миналото.

S

Santino N.

it Флаг

Италия

16.09.2023

Tutto ottimo

Автоматичен превод

Този отзив не може да бъде преведен.