Yamaha YDP-S34B Set

Дигитални пиана | Код на продукта: YDP-S34B-SET | ID: 277505

Yamaha YDP-S34B Set

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - Комплект с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще имате нужда от аксесоари и поправка. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Не е нужно да се занимавате с това по-късно, плюс имате увереност, че аксесоарите, включени в комплекта SET, напълно отговарят на инструмента.

Параметри и спецификации

Предлагана конфигурация

Цвят

Цвят според производителя

Технология на клавиатурата

Тип ключове

Тип пиано

Брой вградени звуци

Arranger

Съпровод

Полифония

192

Система за обучение

Покритие (финиш)

Повърхност на клавиатурата

Брой клавиши

88

Динамична клавиатура

USB MIDI

USB to Device

USB to Host

Съдържание на пакета

Мощност (Watt)

16

Bluetooth

Мощност

Страна на произход

Индонезия

Продукти като сет

1 x

Yamaha YDP-S34 Black

Yamaha YDP-S34 Black

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Цифровото пиано от серията Arius, което се отличава със съвременен, стилен външен вид, но предлага традиционно акустично пиано изживяване, включващо 88 клавиша Standard Grades Hammer и звука на флагманския концерт на Yamaha. Функцията "Ключови проби" възпроизвежда леката промяна в звука в момента, в който отстранявате пръстите си от клавишите, докато технологията String Resonance възпроизвежда звуковия ефект на няколко резониращи струни, които се появяват, когато чукът на пиано удари един от тях. Клавишната клавиатура с клавиатура с градиран чук (GHS) с 88 клавиша осигурява по-тежко докосване в долния край и по-леко докосване в горния край и е подобно на акустичното пиано. Две преработени 12 см високоговорители могат да донесат много силен звук от ниски до високи ноти, които също са по-близо до истинско акустично пиано. Пианото може да пресъздаде характерната акустика на звука на пиано по-реалистично, като използва технологията Stereophonic Optimizer за слушалки или технологията Acoustic Optimizer за високоговорители. Технологията Intelligent Acoustic Control (IAC) допълнително регулира звука автоматично, което позволява на играчите да се радват на балансиран звук на всяко ниво на звука. Пианото е оборудвано с три педала (Damper, Sostenuto, Soft), музикална почивка и сгъваема клавиатура. Той се доставя с музикалната книга "50 Classical Music Masterpieces" и AC адаптер. Размери: 1353 x 792 x 296 мм. Тегло: 35.9 кг. Черно орехово оцветяване.

1 x

Superlux HD-681 RD

Superlux HD-681 RD

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Полу-отворени професионални слушалки. Неодимов магнит, Чувствителност: 98 dB (SPL / mW), Честотен обхват: 10 до 30 000 Hz, Номинален импеданс: 32 Ohms

1 x

Bespeco SG101 Black

Bespeco SG101 Black

. 46-59 . . 32 58 . 7,2 : 100 , - . - . – .

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Yamaha YDP-S34B Set ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | Yamaha YDP-S34B Set
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете