ABLETON Push 2 Set

MIDI контролери | Код на продукта: PUSH-2-SET | ID: 289469

ABLETON Push 2 Set

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - Комплект с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще имате нужда от аксесоари и поправка. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Не е нужно да се занимавате с това по-късно, плюс имате увереност, че аксесоарите, включени в комплекта SET, напълно отговарят на инструмента.

Параметри и спецификации

Страна на произход

Германия

Продукти като сет

1 x

ABLETON Push 2

ABLETON Push 2

MIDI контролер предназначен за Ableton Live ви позволява бързо, функционално и интуитивно да създавате музика. Контролът се осъществява от централната клавиатурата състои от 64 цветни осветени отзад чувствителни на налягане пада , 10 цифрови потенциометъра, много бутони със задно осветление с описания, статус дисплей централен цветен LED дисплей и 17 см сензорна осветена лента с 31 светодиода. Контролерът работи в няколко режима за изпълнение на живо, запис, аранжиране, лупиране т.н. Той е съвместим с Ableton Live Версия 9.5 и по-висока. Push адаптер, който е възможен за връзка само от USB с ограничено осветление, е направен от издръжлив алуминиев корпус, той е с размери 378 х 304 х 42 мм и тегло от 2,7 кг. Черен цвят дизайн. ABLETON Push 2 получавате със софтуер Ableton Live Intro.

1 x

Decksaver Ableton Push 2 cover

Decksaver Ableton Push 2 cover

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Покритие от поликарбонат, предназначено да побере Ableton Push 2. Надежден от нощни клубове и професионалисти по целия свят, за да запази живота на оборудването си. Изработена от супер силен поликарбонат, за да защити вашите устройства, фейдъри и контрол по време на транспортирането. Всеки Decksaver е изработен по поръчка за идеално прилепване, като в същото време дава възможност за кабели, позволявайки на устройството да се подготви за работа.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли ABLETON Push 2 Set ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | ABLETON Push 2 Set
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете