Изберете държава за доставка на пратката

Shanling M9 Plus

M9 Plus е базиран на същата платформа Android като оригиналния M9, но се радва на всички подобрения, които софтуерният екип внедри през последните 20 месеца на разработка. Красив 6" 2k екран, със бърз осемядрен процесор Snapdragon 665, работещ с...
Само по поръчка
Ще уточним времето за доставка след направена поръчка при доставчика.
Въз основа на поръчката ще се постараем да получим продукта колкото най-рано и ще се свържем с теб за да те информираме за датата на доставка.
5 279 лв
Джобен музикален плейър Shanling M9 Plus

Shanling M9 Plus

5 279 лв

Код на продукта: M9-PLUS | ID: 1103593

Shanling M9 Plus

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

M9 Plus е базиран на същата платформа Android като оригиналния M9, но се радва на всички подобрения, които софтуерният екип внедри през последните 20 месеца на разработка. Красив 6" 2k екран, със бърз осемядрен процесор Snapdragon 665, работещ с отворена система Android 10, снабден с 8GB RAM за плавна многозадачност, щедри 256GB вътрешна памет за всичките ви приложения и MicroSD карта с поддръжка до 2TB.

Цялостната конструкция следва високите стандарти, определени от M9, с експертно изработен CNC алуминиев корпус, този път скъсен с 0,5 cm, за малко по-компактни размери. Аудио изходите на M9 Plus бяха опростени и сега предлагат стандартна комбинация от 3,5 mm еднокрайни и 4,4 mm балансирани изходи.

Аудио веригата на M9 Plus беше най-големият въпрос, защото къде можете да отидете, след като любимият AKM AK4499 беше спрян? Имаше безброй прототипи с конкурентни DAC, диви експерименти с по-рядко срещани решения, но в крайна сметка завърналият се AKM беше този, който донесе очевидния избор, новия AK4499EX. Този флагмански DAC чип се оказа страхотен изпълнител в Shanling H7, но това беше само началото, като M9 Plus издигна своята производителност много по-напред в търсенето на Hi-Fi звук.

Дизайнът на Quad DAC предлага увеличен токов изход и цялостна подобрена динамика, по-добър SNR и по-нисък фонов шум, като и четирите DAC са активни за балансиран изход. И четирите DAC са ръчно тествани и сдвоени за идеално съвпадение в аудио веригата. Кристалните осцилатори бяха надградени до 90.3168MHz / 98.304MHz версии, вътрешно разработената I/V преобразуваща схема беше коригирана за ADA45253 и цялата DAC секция получи свой собствен независим захранващ чип XC9519. Секцията на усилвателя приема доказана OP+BUF архитектура, която сега включва комбинация от MUSES 8920 J-FET и BUF634 за по-гладък и по-фин звук, с подобрено захранване за повишена стабилност и обща изходна мощност при 1120mW при 32Ohm.

Параметри и спецификации

Пригодност

Tип


Размер

Display Size

6"

RAM памет

8 GB


Характеристики

WiFi

Bluetooth

THD

0,0007%


Свойства

Цвят

Екран

Операционна система

Android 10

Процесор

Qualcomm Snapdragon 665

Честотен диапазон

Вътрешен капацитет за съхранение

256 GB

памет

Вътрешен


Входове и изходи

USB

Изходи

Jack 4,4 mm

SD слот


Опаковка

Съдържание на пакета


Захранване

Възможност за работа на батерии

Капацитет на акумулатор

Play Time (hours)

18

Захранване

батерия


Размери и тегло

Tегло


Препоръчителни аксесоари