Radial Twin Iso

Di-кутии/Сплитери | Код на продукта: TWIN-ISO-RADIAL | ID: 243333

Radial Twin Iso

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Radial Twin-Iso е висококачествен двуканален балансиран линеен изолатор за професионално обиколка, звукова инсталация, излъчване и студио, което осигурява изолация между различни аудиооборудване като конзоли, усилватели, кули и рекордери, като средство за премахвайки бръчките и бузите, причинени от земните контури. Централно за Twin-Iso са два високопроизводителни Eclipse трансформатора. Тези звездни аудио двигатели се моделират според оригиналния дизайн на Deane Jensen, за да осигурят изключително линейна реакция при всички честоти и са в състояние да се справят с до 21dB без изкривяване. Поставени между източника на звука и местоназначението, те гарантират, че абсолютната цялост на сигнала се запазва независимо от програмния материал. Както при всички продукти на Radial, Twin-Iso е готов за път за работа с най-злонамерените среди. Той е с конструкция от 14 габаритни стоманени I-лъча и иновативен дизайн на книгата, който създава защитна зона около ключове и съединители. Пълна дъно без приплъзване подложка осигурява механична изолация от вибрации при добавяне на електрическа изолация между електрически заредени устройства. Когато се комбинира с J-Rak или J-Clamp, Twin-Iso лесно се интегрира в 19-инчови системи или може да бъде постоянно монтирана в рафтове или под подиуми. Twin-Iso решава проблеми със шума при простота на включване и възпроизвеждане, сигнал целостта.

Features
Stereo isolator, withstands up to +21dB without distortion
Eliminates hum and buzz caused by ground loops
Suitable for balanced & unbalanced signals
Exceptionally linear response from 20Hz to 20kHz    

Параметри и спецификации

Tип

Isolator

Montáž do Racku

не

Включен захранващ aдаптер

не

Страна на произход

Китай

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Radial Twin Iso ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Radial Twin Iso
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете