Audio-Technica ATH-CKS5TWBK

True Wireless In Ear | Код на продукта: ATH-CKS5TWBK | ID: 344603

Audio-Technica ATH-CKS5TWBK

Audio-Technica ATH-CKS5TWBK

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Слушалките за ухо ATH-CKS5TW с технология Bluetooth® 5.0 чифт мощен, висококачествен звук с удобството и свободата на наистина безжичен дизайн. С участието на автоматично включване / изключване, слушалките се включват и са готови да стартират веднага след като ги извадите от включената кутия за зареждане. Върнете ги в случая и те се изключват и започват да зареждат. Слушалките предлагат 15 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика с пълно зареждане, с 30 часа допълнително захранване от кутията за зареждане, така че можете да вземете музиката си със себе си, където и да отидете. Плюс това калъфът е снабден с USB-C жак за батерия, което ви позволява бързо да презареждате калъфа, когато трябва да го направите.

Слушалките са оборудвани с ексклузивни 10 мм драйвери с двуслойна диафрагма. Комбинацията от твърди и меки мембранни материали води до ясен, пълен диапазон на звука с превъзходни баси. Звукът е допълнително подобрен от включените силиконови слушалки (предлага се в четири размера: XS, S, M, L), чиито тънък и гъвкав дизайн им позволява да се впишат перфектно в ухото за отлична изолация и високочестотна доставка на звук. Включени са и силиконовите 3D конзолни опори, които предлагат още по-сигурно прилягане.

Тъй като няма проводници, свързани към слушалките, контролите и вграденият микрофон са разположени на корпусите на слушалките, които ви осигуряват пълен, удобен контрол върху вашата музика и телефонни разговори, без да е необходимо да докосвате вашия смартфон или друго сдвоено устройство. Качеството на разговорите е значително подобрено от технологията Qualcomm cVc ™ (Clear Voice Capture). Аудиото за разговори се възпроизвежда и в двете слушалки, което прави разговорите още по-ясни.

Слушалките ATH-CKS5TW имат степен на водоустойчивост IPX2, което означава, че са защитени от капеща вода, като дъжд и пот. Те също са съвместими с висококачествените аудио и AAC кодеци Qualcomm® aptXTM за отлично безжично предаване на аудио.

Параметри и спецификации

Mикрофон

Цвят

Чувствителност

Честотен диапазон

Play Time (Hours)

15

Време за зареждане (часове)

2

Tип

Импеданс

Възможност за работа на батерии

Цвят според производителя

Black

Общ резултат, базиран на 1 потребителски мнения:

5

Притежавате ли Audio-Technica ATH-CKS5TWBK ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Josef G.

Качество на производство

Характеристики / Настройки

Съотношение цена / Качество

Цялостно впечатление

Дата
31.07.2020

Dobrý den, chci se zeptat která sluchátka jsou lepší pro rockovou muziku. Tyhle a nebo Anker Liberty 2 Pro?

© 2004-2020 Muziker | Audio-Technica ATH-CKS5TWBK
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете